Jysk Data Teknik sponsorerer team AoC 2015
Jysk Data Teknik sponsorerer team AoC 2015

Jysk Data Teknik sponsorerer team AoC i 2015

Jysk Data Teknik ny partner for AltomCykling.dk

Fantastisk nyt for den lille cykelblog, Jysk Data Teknik er ny partner med bloggen og sponsorerer samtidig vores cykelhold Team AoC, foreløbigt for sæsonen 2015.

”Vi har længe set os om efter en partner, der kunne sikre driften af bloggen Altomcykling.dk på et sikkert niveau, og med Jysk Data Teknik, har vi fået den partner, Jysk Data Teknik er det helt rigtige match”, siger redaktør og holdejer Uggi Kaldan og fortsætter ”Samtidigt er det glædeligt at Peter, ejer af Jysk Data Teknik, ønsker at sponsere Team AoC, og han vil måske endda benytte chancen til at hoppe i cykeltøjet igen, efter længere tids pause, det håber vi da i den grad på.

Jysk Data Teknik lægger stor vægt på kvalitet og fremtidssikrede løsninger, med fokus på den individuelle kundes ønsker og behov. Som kunde hos Jysk Data Teknik er man altid garanteret en professionel og driftsikker løsning, det er noget vi især håber på at kunne drage nytte af på AltomCykling.dk i forbindelse med den lille webshop vi er ved at stable på benene.

Vi ser frem til det kommende samarbejde.

Indtil da vil vi opfordre vores læsere og andre partnere til at kigge forbi Jysk Data Tekniks Facebookside eller deres  hjemmeside.