Vinderne at billetter til Copenhagen Gran Fondo og Grejsdalsloebet 2013
Vi har udtrukket vinderne af billetter til disse to fantastiske løb! // AltomCykling.dk

Konkurrence: Vi har udtrukket vinderne af billetterne til Grejsdalen og Copenhagen Gran Fondo

Sikke en weekend – der er masser af race på programmet, næsten lidt for meget!

I går stod den på Cyclingparts Race – Danmarks Højeste, hvor redaktøren for vild, det kan du læse meget mere om senere i dag, når jeg får stykket anmeldelsen sammen, i morgen afholder Grejsdalen enkeltstart på den gamle Post Danmarks strækning, hvor Riis smadrede sine konkurrenter i 1995, og vist nok den eneste etape han nogensinde vandt i Post Danmarks rundt (siger nogle?).

Søndag er der så en absolut klassiker i Vejle, hvor Grejsdalen frister med sin længste rute på 200 kilometer og en helvedes masse bakker, samtidig i København køres Copenhagen Gran Fondo, en i sammenligning, pandekage flad rute hvor der virkelig kan trykkes på gassen. Ruten i København er også helt afspærret og der er følgemotorcykler og hele pivtøjet, AltomCykling.dk cykler selvfølgelig begge løb og beretter om hvordan det var.

Vi synes stadig det er vildt ærgeligt at man er nødt til at vælge mellem to så ambitiøse arrangementer, og opfordrer (og håber!) at arrangørerne kan gøre det anderledes i 2014!?

Men du er her sikkert for at finde ud af om du har vundet en billet!?

Vinderne er blevet udtrukket på den måde at deltagerne er blevet tildelt et nummer og vi har så brugt Stat Trek´s “random number generator” til at udvælge to tilfældige numre. Algoritmen skulle være god.

Vinderne af 2×2 billetter til Grejsdalsløbet på Søndag, valgfri distance er…

Poul Fogh-Andersen (2 billetter) og Karsten Bo Nielsen (2 billetter)

Kæmpe stort tillykke til jer.

Vinderne af 2×1 billet til Copenhagen Gran Fondo på Søndag, er…

Anders Teller Bjerregaard (1 billetter) og Jens Christian Smørum (1 billetter)

Kæmpe stort tillykke til jer også!