Vind billetter til Copenhagen Gran Fondo 2013 // AltomCykling.dk
Vind billetter til Copenhagen Gran Fondo 2013 // AltomCykling.dk

Konkurrence : Vind billetter til Copenhagen Gran Fondo

VINDERNE ER UDTRUKKET OG DET ER

Jens Christian Smørum (2 billetter)

Skal dig og din “Best Bike Buddy” med til Copenhagen Gran Fondo?

Det synes vi I skal, og vi kan give to billetter væk. Vi trækker lod blandt de 5 bedste forklaringer på hvorfor netop dig, og din yndlings cykel buddy skal ud og straffe kroppen på 148 kilometer og ca. 1000 højdemeter, lørdag d. 12. maj, med start i København, på lukket rute, med masterbil, følgemotorcykler og hele pivtøjet!

Copenhagen Gran Fondo er en del af UCI world cykling tour og giver deltagerne chancen for at kvalificere sig til amatør verdensmesterskaberne i Trento, Italien – vinder du dernede, vinder du også retten til at køre i verdensmestertrøjen i en sæson. Konkurrencen er hård, men chancen er der!

For at vinde skal man selvsagt deltage, og for at komme med til finalen i Italien, skal du være blandt den første fjerdedel der krydser stregen i København d.12 Maj 2013. Hvis du gerne vil slippe for at betale for starten, skal du vinde vores konkurrence.

For at vinde skal du like vores Facebook side og skrive hvorfor netop dig og din yndlings bike buddy / buddy-inde skal være med i lodtrækningen om to billetter. Vi trækker lod på onsdag i næste uge… tiden er knap, held og lykke :D

Skriv herunder eller på vores facebookside for at deltage!

Best Bike Buddies - vind billetter til Copenhagen Gran Fondo 2013