La Philippe Gilbert 2014 – Redaktøren tager sydpå!

Ja, jeg kørte to løb i sidste weekend…

-og nej, anmeldelserne er ikke klar, endnu!

Men de kommer – AltomCykling.dk kørte både En Forårsdag på henholdsvis Heden og i Gudenådalen, samt det klassiske “Bakkeløbet” i Aarhus – alle 3 løb der var super spændende, og glæder mig meget til at dele oplevelserne med jer.

Dog ikke så meget som jeg glæder mig til på søndag, hvor jeg for første gang drager ud af Danmark for at opsøge cykelløb i et andet land – og hvor starter man når den slags skal skydes igang? I Belgien, naturligvis.

Det var lidt et tilfælde jeg faldt over løbet, og ret spontant at jeg købte billetten, men nu er jeg på vej.

Stemningsrapport følger – ruten kan ses på linket her – Parcours La Philippe Gilbert 2014, 150 Kilometer – 2461 højdemeter, det skal nok blive sjovt!

Redaktøren har haft så travlt den her uge at kranksættet ikke er blevet skiftet, så det bliver på 53 / 39 – 11 / 25… håber jeg kommer over / igennem uden at det bliver for pinligt.

Løbet har deltagelse af manden ham selv, Philippe, der cykler ruten igennem med lidt over 30 i snit, jeg starter ca. samtidig med ham, og hvis jeg kan holde hjul, så er jeg ret tilfreds… men det kan godt være det bliver lidt tungt.

FOR SATAN jeg glæder mig!

Hav en fantastisk weekend.