Lasse Normann siger tillykke til Dylan med dagens 4. plads... og får sikkert et tillykke retur for sin samlede 3. plads © Foto: Garmin Sharp

Lasse Normann nummer 3 i Dubai Tour – “jeg er lidt overvældet”

OK, vi var lidt lunkne ved Dubai Tour i vores foromtale, men…

– det er svært ikke at at glædes på Lasse Normans vegne når han på fornem vis får placeret sig som nummer 3 på prologen, og derefter elegant har forsvaret og udbygget den 3.plads løbet igennem.

Godt nok har Lasse selv udtalt at han forventer at få nogle tæsk senere på sæsonen, og det kommer nok også til at ske, men hey, skuldrene må være lidt bredere og klar til at tåle lidt modgang efter denne debut, fandme sejt!

Det viser bare at man, uanset om det er en flok uforberedte foldbolddrenge der snyder alt og alle i 92, eller en ung knægt på sin første pro kontrakt der imponerer i et løb, hvor sæsonen måske ikke rigtigt er startet – så er det bare noget helt særligt, når danske atleter kommer til tops ude i verden.

Lasse Norman via E-mail på Garmin Sharps hjemmeside:

My result today really means very much to me. I really wanted to do a good TT, and I’ve been training really hard going into this season, so it was great seeing that I am doing the right thing. With all that in mind I still didn’t expect to get a better time than excellent guys like Tony Martin and Fabian Cancellara, I’m a bit overwhelmed about that and humbled.

Redaktøren har lavet en lynoversættelse for dem der ikke lige er så skarpe til det engelske.

– “Mit resultat i dag betyder virkelig meget for mig. Jeg ville virkelig gerne køre en god tidskørsel, og har trænet intenst op til sæsonstart, så det var lækkert at mærke at jeg har gjort det rigtige. Selv med det i tankerne, havde jeg dog ikke forventet at køre en bedre tid en klasse ryttere som Tony Martin og Fabian Cancellara, i forhold til, det er jeg lidt overvældet, og ydmyg“.

Det bliver kanon at følge Lasse den kommende sæson – håber han nyder “sejren” i dag, for det fortjener han!

Top 10: Dubai Tour 2014

1° Taylor PHINNEY :: TIME 9:31:33
2° Steven CUMMINGS :: +0:15
3° Lasse Norman HANSEN :: +0:17
4° Tony MARTIN :: +0:23
5° Fabian CANCELLARA :: +0:30
6° Marcel KITTEL :: +0:30
7° Adriano MALORI :: +0:37
8° Maciej BODNAR :: +0:40
9° Peter VELITS :: +0:42
10° Dylan VAN BAARLE :: +0:42