I pinsen står den på Marcello Bergamo Pinsecup når Silkeborg, Herning og Hammel slår sig sammen, og afholder en cup på 3. afdelinger, men hvor man kan melde sig til hvert løb som alenestående løb. Jeg har selv valgt kun at køre Herning, og den rute passer mig egentlig ganske glimrende, som værende en af de fladeste på terminen!

Af: Jeppe Tolbøll

På grund af arbejde fredag, og en rigtig skidt rute i Silkeborg, set ud fra min synspunkt, med mange bakker, har jeg valgt at spare mig for det løb, og derfor være frisk til Herning. Samtidig er jeg inviteret til fødselsdag om mandagen og kører derfor heller ikke Hammel. Jovist, jeg har ikke presset på, for at undgå fødselsdagen, for at kunne køre Hammel, for selvom jeg var i mit livs form, ville jeg næppe kunne klemme korpuset med henover Pøt Mølle.

 

HERNING, 4. OMGANGE, 123,2 KILOMETER, 340 HØJDEMETER

Herning ser ud til at passe mig, og det har den altid gjort, men alligevel har jeg altid haft nogle problemer med ruten. Eller måske ikke ruten, men mere den måde løbene altid har formet sig på. Faktisk er min eneste placering i præmierækken en 10. plads i C helt fra 2013. De andre gange har jeg misset udbruddet, da Herning tit bliver et stort lotteri med de mange folk til start. I år kan det være meget vel det samme. Med pt. 48 tilmeldte, så ender vi nok på over 50 til start med eftertilmeldinger, og det bliver derfor klart det største licensfelt for mig i år! Det skal man naturligvis ikke brokke sig over, men det giver nogle andre taktiske udfordringer end når vi har været 20 eller 30.

Som det ser ud nu, så bør der komme en god vind, og tørvejr. Vinden bør være til min fordel, men i et så stort felt, så skal man ikke sidde meget forkert, eller misse et hug, og så kører der måske 10 mand væk.

Jeg har ingen jeg bestemt holder øje med til løbet, og jeg ved ikke helt hvad jeg skal forvente. Som så mange andre år, så kan det blive alt eller intet i Herning, men jeg håber jeg kan ramme det rigtige hug, og derfor få lov til at køre med i finalen.