Løbsoptakt til Ordrup-løbet

Endnu en gang går turen til Sjælland for at køre cykelløb, hvor Ordrup CC afholder State Energi Race 2021 presented by OCC. Erfaringerne fra Ordrup er god, men med en 24-timers vagt direkte i bagagen må jeg se hvordan kroppen reagerer når den kommer under pres.

Af Jeppe Tolbøll

Ordrup, 7 omgange, 94 km og 483 hm

 

Jeg har kørt to løb som Ordrup CC har arrangeret, begge i B-klassen og begge med 100 % succes-rate. I 2013 vandt jeg mit blot 2. B-løb efter oprykning og senest i 2018 hvor jeg vandt fra en 3-mandsgruppe. At skulle gøre det for tredje gang i streg er nok for meget at bede om, men jeg skal naturligvis søge alle de muligheder der kunne opstå.

Begge gange hvor jeg har vundet, har det været på to forskellige ruter, og endnu engang disker Ordrup op med en rute, som jeg ikke har kørt før. Så ud fra hvad jeg har set via Google Streetview, og med rutens profil, så må det anses for at være en temmelig flad rute, og heldigvis ser den også ud til at være rigtig åben for vind!

Og kigger man på vinden så ser det pt. ud til at komme en ordentlig god vind fra nordvest på en middelvind 9 m/s. Det er vand på min mølle, og jeg håber virkelig at den slår lidt over og kommer mere fra vest, for så vil vi få sidevind de første 5,5 kilometer. Kommer den omvendt fra nordvest, så får vi og 5,5 kilometers sidevind på løbet slutning, men det er så ikke helt så åbent.

Kigger man på startlisten, så er der også nogle folk at holde øje med, men man skal måske efterhånden til at kigge på klubber/teams. ABC viste at de i hvert fald kørte som et hold i Holbæks løb, og fik ikke det fortjente resultat, men de stiller med 4 ryttere, mens Amager CR har 5 ryttere til start. Nørrebro CK stiller med hele 7 ryttere, mens Team Give Elementer – som jeg er en del af – stiller med 4. Mest kigger jeg dog på Slagelse som stiller med 3 ryttere, med både Nicklas Lilleskov Falk Rasmussen og Niklas Hornshøj, som gjorde det godt i Holbæks race. Faktisk tror jeg rigtig meget på at store Hornhøj, vil være en god allieret for mig, i forhold til at splitte meget af det i vinden.

Der er selvfølgelig lille et lille, men vigtigt MEN! Jeg kommer direkte fra job, om søndagen, hvor jeg får fri kl. 9.00 inden jeg kører direkte mod Ordrup. Det vil sige, at jeg ikke aner hvordan min nattesøvn bliver, men ellers håber jeg, at konen kan køre noget af vejen, så jeg enten kan sove eller i det mindste slappe godt af :)