Ronde van Borum Banner
Ronde van Borum Banner

Motionscykelløbet Ronde van Borum 2015

AltomCykling.dk inviterer til RONDE VAN BORUM 2015

Ronde van Borum er en hyldest til cykelklassikeren Ronde van Vlaanderen, og møntet på alle der elsker at se cykling i fjernsynet, men som også kan li´ selv at komme ud på rammen og give den gas. Kom og få en fed oplevelse, inden du skal hjem og fede den på sofaen! Der vil være vafler, fritter og øl til at tage med hjem. Efter løbet løbet vil det (måske!) være muligt at se løbet på TV i forsamlingshuset i Skivholme.

Ronde van Borum er non-profit, overskuddet går til Aarhus Cyklebane

Skulle vi være så heldige at løbet giver overskud, så har vi en aftale med Aarhus Cyklebane, – der i år har det mest ambitiøse program nogensinde!, om at overskuddet går til mindst én (forhåbentligt 2) låne banecykler som vi får til en meget favorabel pris hos Cyclingfreak.dk, der også er sponser af AltomCykling.dks hold – Team AoC i 2015!

Hold øje med vores Facebook event for nyheder: FACEBOOK

Start og mål:

Skivholme Forsamlingshus (ca.15km fra Aarhus.)
Skivholmevej 87, 8464 Galten

Program

07:30: Indskrivning åbner
09:30: Start
13:00: Løbet slutter
13:30: Præmieoverrækkelse
14:00: Ronde van Vlaanderen i TV
17:30: Luk og sluk

Billetter

Voksne/Adults: 150 DKK (+10 DKK ticket fee).
Billetter kommer til salg på Sporti.dk (i morgen, fredag).
Tilmelding: Sporti.dk

Eftertilmelding

Voksne/Adults: 225 DKK (+10 DKK ticket fee) – der vil være et meget begrænset antal pladser til salg på dagen. Smid i kalenderen nu. Note: Vi anbefaler alle at købe billetter i forsalg, vi kan ikke garantere vi har pladser til eftertilmelding.

Rute:

Ruten og højdeprofil kan ses på kortet herunder. Ruten er er 7.4 kilometer lang, der køres 10 omgange, hvoraf én bliver med master kørsel.
Der er ca. 75 højdemeter pr. omgang, fordelt på to væsentlige bakker hvilket giver 750 højdemeter, det burde udfordre de fleste.

Ruteprofil Ronde van Borum 2015 AltomCykling.dk
Ruteprofil Ronde van Borum 2015 AltomCykling.dk

RUTE Ronde Van Borum 2015