Nutriz.dk er ny sponsor / samarbejdspartner for 2013 - 2014, det bliver sjovt! © Photo: AltomCykling.dk
Nutriz.dk er ny sponsor / samarbejdspartner for 2013 - 2014, det bliver sjovt! © Photo: AltomCykling.dk

Nutriz.dk er Altomcykling.dks nye sponsor og samarbejdspartner, hurra!

Vi er glade for at kunne annoncere ny annoncør  og samarbejdspartner på AltomCykling.dk, nemlig Nutriz.dk.

Nutriz.dk er en opstartsvirksomhed, drevet af iværksætterdrømmen og det kan vi jo godt lide her på redaktionen, så da Nutriz.dk henvendte sig til os for at høre om vi havde lyst til at lave et samarbejde, så var vi på med det samme.

Nutriz.dk sælger energiprodukter til sport og fitness og fører både klassiske energiprodukter fra f.eks. Nutramino og Squeezy, og nye RAW og øko produkter, bl.a. barer fra nystartede Rawsnacks, der faktisk holder til på bloggens hjemmebane, her i Aarhus, dem skal vi ud og besøge, samt Mikkel Kesslers økologiske satsning under mærket Eco Protein.

En perfekt samarbejdspartner for os, vi glæder os til at prøve mange forskellige energiprodukter af ude til diverse motionscykelløb!

I dag tager vi hul på det første, når det nye kluns skal afprøves, til en lille Østjysk klassiker, Det Østjyske Bakkeløb, ruter på 13, 36 og 60 kilometer, og som navnet antyder, med en masse bakker! Vi kører selvfølgelig med på 60 kilometer, og redaktøren er jo ikke ligefrem en klatrer, men måske kan jeg sende holdets grimpeur AKA tyndsakken afsted med lidt frisk kørsel i starten?

Løbet starter ved  Næshøjhallen i Harlev, klokken 18:30 (60 km) og der er 5 minutter imellem starten på de 3 ruter.

Som allerførste led i vores samarbejde tilbyder Nutriz.dk 10%s rabat på alle indkøb i shoppen helt indtil nu på søndag d.18/09, du skal bare bruge koden “altomcykling” under rabatkode.

Vi ses måske i aften!