Tolboll Licens - Jeppe Tolbøll skriver for AltomCykling.dk i 2015
Tolboll Licens - Jeppe Tolbøll skriver for AltomCykling.dk i 2015

Ny sektion på AltomCykling.dk – Tolbøll Licens

AltomCykling.dk vil gerne byde mega meget velkommen til Jeppe Tolbøll!

AltomCykling.dks redaktør havde en idé om at dække licens i 2014 (selv) men måtte sande, at jeg nok bare mere er til motionsløb. Så derfor begyndte jeg at se mig om efter en skribent der kunne dække licens på AltomCykling.dk, for jeg synes stadig de to områder overlapper, og derfor ville jeg gerne have begge dele på bloggen. Løsningen fandt jeg i Jeppe, der allerede har vist at han kan finde ud af sin blog. Jeppes indlæg vil blive kopieret over på AltomCykling.dk stille og roligt her over vinteren, således at når sæsonen starter, så findes hele arkivet fra Jeppes gamle blog på hans nye “site” – AltomCykling.dk/tolboll-licens.

Lad os give ordet, for første gang helt officielt, til Jeppe Tolbøll, AltomCykling.dks nye licens skribent.

Hvem er Jeppe Tolbøll?

31 år
Gift med Michelle.
Bor i Haderslev
Formand for Haderslev Starup CK fra og med 19. November, 2014.
Licensrytter (- med seriøst watt output! Red.)
Træner for licensdrengene i Haderslev.

Min baggrund?

Jeg har altid holdt af cykling. Jeg startede som aktiv da jeg var 16 år, men stoppede som 2. års U19.
Derefter holdte jeg knap 10 års pause, hvor jeg savnede cykling, men aldrig rigtig kom i gang igen.
Da jeg endelig som 28-årig fik cyklen ud, måtte jeg konstatere at min tidligere high-end racer – en Principia Rex – var håbløst forældet og kroppen var blevet knap 25 kilo tungere.
Efter et år som motionist fik jeg igen indløst licens gik fra 2012 til 2013, fra D til B, hvor jeg fik sejre i alle klasser.

Samtidig med min start på licens, fik jeg den ide om at oprette en blog, som gennem vinteren skulle holde mig i ilden mht. vægttab. Vægttabet blev lidt so-so, men jeg fandt pludselig en glæde i at skrive om mine tanker og bedrifter omkring cykling, og derfor begyndte jeg at lave blogindlæg omkring mine forventninger før løb, og så en løbsrapport efter løbet. Disse blogindlæg blev derefter den primære drivkraft bag min blog.

Hvorfor så over på AltomCykling?

Jeg har flere gange læst AltomCykling.dk, særligt artiklerne  om nogle af de motionsløb jeg selv havde kørt, og jeg synes det var sjov læsning, selvom bloggen var meget anderledes fra det jeg selv lavede.

Her i vinterperioden kontaktede Uggi (AltomCykling) mig så og fortalte at han gik med en idé om både at have motionsløb og licensløb samlet på ét sted, og om jeg kunne være interesseret i et samarbejde. Jeg blev med andre ord “headhuntet”. Tilbuddet var at jeg ville få min helt egen sektion på AltomCykling.dk og derfor helt uhindret kan fortsætte min egen blog. Så der var der ikke den store tvivl fra min side.

Jeg ville ikke blive begrænset i det jeg skrev, det var egentlig bare at flytte min blog fra den ene platform til den anden, dog nu med flere læsere, da vi nu er flere om at skabe trafik.

Fremtiden?

Jeg kørte i sidste år i B-klassen, hvor sæsonen udviklede sig katastrofalt, og jeg slet ikke fik opfyldt mine mål, med kun 2 sølle indkørte point!
Derfor vender jeg snuden ned i C-klassen, men forhåbentlig kun for et kort visit, før målet om at vende tilbage i B bliver indfriet. Det mere specifikke mål kommer på bloggen på et senere tidspunkt i foråret, når terminsplanen også er offentliggjort.

Hvad kommer der til at ske i ”min” sektion?

Alle der kender min gamle blog ved hvordan den fungerer, og den vil sådan set fortsætte på samme måde.

Til nye læsere så kommer her en lille forklaring.
Jeg vil før hvert planlagt licensløb, komme med et indlæg, hvor jeg beskriver hvordan ruten er bygget op, og hvordan jeg forventer at klare mig. Det bliver lidt om taktiske aspekter m.m.
Efter hvert løb (eller løbsweekend) kommer der så en opsummering, omkring hvordan løbet gik.

Ud over det kommer der nok også lidt andre indlæg omkring mine tanker om cykelsporten og hvad jeg ellers har på hjerte.