Redaktøren på glatis fra Aarhus til Silkerborg med Team Cult Energy og andre hurtige drenge
Redaktøren på glatis fra Aarhus til Silkerborg med Team Cult Energy og andre hurtige drenge

Nytårskur cykelrytter style – Moberg fra CULT er dagens gæstestjerne…

Hvordan går man bedst det nye år i møde?

Man cykler en tur med en flok hårde licensdrenge, eller i hvert fald et smut rundt om Aarhus, for bagefter at trille til Silkeborg. Der var IKKE medvind, så benene var ømme hele aftenen og er det faktisk lidt endnu, men hey, det var sgu fedt. Farvel med manér til 2013, nu skal træningen for alvor igang.

Punktering…

Som det ses på videoen har redaktøren øvet sig, og det tager under 5 minutter at skifte slange og pumpe dæk, havde ikke fået kigget min ellers klippe stabile Durano Plus igennem siden sidste 3 timers tur, og det skal man altså huske, hvis man vil slippe for de irriterenede sivere.

Når uheldet endelig er ude, så er det mindste man kan gøre at skifte dækket hurtigt, så folk ikke skal vente, bemærk i øvrigt at de andre selvfølgelig ikke står og bliver kolde men tager en lille rundtur, for at samle op, når den uheldige rytter er klar – sådan skal det gøres!

Del endelig!

Redaktøren vil dele alt sin træning gennem Januar, i samarbejde med CK Aarhus, og forhåbentlig med rigtig mange små videoer, så folk kan følge med i hvad der sker, har I selv skudt et lille film eller har en god historie fra vintertræningen, som jo ellers ikke ligefrem er kendt for at være pisse sjov, så del endelig… det varmer her i slud og gråvejr.

Vi ses på landevejen i 2014!

AltomCykling