Foto © www.facebook.com/CykelFoto

Efter en sidste weekend uden cykelløb står den igen på cykelløb, og igen foregår det på Sjælland, hvor FBL har lavet cykelløb for os i Lumsås. Ud fra Google Streetview, så ligner det en rute som foregår på relativt små veje, og kunne give fin mulighed for en gang sidevindsrace. Ruten har også lidt højdemeter og faktisk ser det ud til at den slutter op af bakke, hvilket ikke er min fordel.

Af Jeppe Tolbøll

FBL, 7 omgange, 86,8 km og 770 højdemeter

Kigger man på ruten, og hvordan vinden kommer, så er det desværre lidt som Ordrups løb, hvor vinden stod ret forkert hvis man gerne vil udnytte den fuldt ud. Ruten går nærmest fra vest mod øst, og så tilbage igen, mens vinden vil kommer med 7 m/s fra vest. Derfor vil det primært være medvind ud og modvind hjem. Jeg håber at vinden drejer sig lidt mere, så den måske kommer fra sydvest. Det bliver omkring 10 grader varmt, og med høj sol.

Jeg synes det er meget svært, at komme med en forventning. Kigger man på profilen så tænker jeg automatisk, at kuperede ruter aldrig er min fordel, men jeg har faktisk haft det med de ruter vi har kørt i år, som HAR haft en del bakker. Så ud fra erfaringer, så er målet da at køre om sejren, men afslutningen er dog ikke til min fordel. Samtidig er distancen heller ikke skræmmende og det bliver jo kun lige over 2 timers cykelløb.

Igen er det lidt the usual suspects der skal holdes øje med, som bl.a. tæller ryttere med også med mange holdkammerater. Det er Amager med Daniel Lond, hele ABC-teamet, William Herman Wisholm fra Odense, Nørrebro-teamet, og Slagelse-rytterne. Selv er vi fire fra Team Give Elementer.

Igen så har jeg en rigtig god undskyldning klar, hvis fysikken ikke vil lege med på lørdag. Jeg kommer nemlig igen direkte fra en 24-timers vagt dagen før.