I morgen er det tid til hele to motionsklassikere “En forårsdag i Gudenådalen” og “Bakkeløbet” – AltomCykling.dk kører helt sikkert bakkeløbet, mens vores skribent Henrik V. Nielsen lige skal sunde sig over punkteringer og defekt pumpe til dagens Rundt i Trehøje, og derfor ikke helt har besluttet sig for om han kører foråret i møde i Gudenådalen i morgen.

Af: Uggi Kaldan

Redaktørens første dag i felt

Man skal jo til det, og i morgen starter min sæson så. AltomCykling.dk kører forhåbentlig med til “En forårsdag i Gudenådalen” der er et fint rundstrækningsløb som jeg selv kørte i 2013. Der køres en, to, tre eller fire omgange, og hver omgang indledes med en lang hård stigning, så er man ligesom igang. Opvarmning anbefales hvis du er over 30 :)

Bakkeløbet er også hårdt, både ruten, og så også fordi der som regel er en del gode ryttere til start, det gælder også i morgen, hvor Bagerdrengene AKA Ridley Briancon AKA danmarks næstmest overkvalificerede motionscykelhold, stiller i skarp opstilling og i hvert fald på papiret sigter efter en håndfuld top 10 placeringer.

Sidstnævnte løb kører jeg selv i morgen, og da formen er ret dårlig, forventer jeg at det bliver pisse hårdt, og et håber på en top 75 placering…

Årets første løb for mig, jeg glæder mig!