I morgen er der Fjordløbet i Randers

Det bliver første gang vi her på bloggen skal prøve kræfter med det, og så har vi opdateret vores “raceday” billede, så der nu er lidt vejrinfo på.

Samtidig vil vi begynde at opdatere bloggen om løb vi skal til, dagen inden løbet – så helt Raceday er det jo altså ikke, men så har vores læsere lidt bedre tid til en “last minute beslutning”  :)

Vi hopper på den lange rute (100 kilometer), hvor Team Boardman Briancon også kører med, chancerne for at skabe noget i det selskab er ikke ret store, men vi forsøger at hænge på, og kommer vi med hjem, jamen så kan alt jo ske, men lad os nu se. Målsætningen er er komme med hurtigste gruppe hjem, mon ikke Boardman har en plan om at sende nogen afsted i udbrud, så det ikke ender i en større spurt… vi er allesammen klogere i morgen.

Det ligner både der kommer lidt regn, en del vind, og det bliver heller ikke knusende varmt, alt sammen noget der faktisk passer redaktøren udemærket, selvom jeg stadig er for dårlig til at finde min plads i sidevind, men det bliver der så måske mulighed for at øve i morgen.

Læs mere om Fjordløbet HER.

Vi ses til løb i morgen i Randers!