Raceday Skiveløbet 2013 © AltomCykling.dk
Så er det raceday i Skive // Altomcykling.dk

Raceday – masser af godt race i dag!

Alt for mange gode motionsløb i dag – først var planen Flensborg – Viborg AKA  Hærvejsløbet, sammen med rock n´ roller holdet GS Velopresse, det måtte jeg desværre melde pas til pga. tidsnød i forhold til familien, heldigvis bliver weekenden ikke helt uden løb, da redaktøren i stedet har fået lov at bruge lidt timer på at cykle 135 kilometer med indlagt gruspavé til Hedensted Tour i morgen – med en ond bakke lige inden gruset… spændende!

I drømme ser jeg mig selv tonse op ad den stejle Purhøj med Sagan (i morgen personificeret ved Hans P. fra CM) på hjul inden jeg i raskt tråd sætter alle på Gruspavéen lige efter… sådan kommer tingene efter alt sandsynlighed ikke til at gå, men vi går som sædvanlig efter overraskelsen. Med mig på dagen har jeg som nævnt Hans Plauborg, redaktør på Cykelmagasinet, og selvom han kører jævnt meget hurtigere end jeg gør, så er der selvfølgelig konkurrence, når to redaktører mødes. Game on Hans! (Jeg satser på han løbet ind i mange punkteringer).

Der er også gang i Race24 – som slutter i morgen klokken 15, her er f.eks. Boardman Briancon igang, vi glæder os meget til at høre hvor mange kilometer de seje drenge får tilbagelagt – vejret har været lidt træls her først på aftenen men skulle klare op… spændende spændende løbsweekend!