Rawsnacks Europe Sponsorer Team AoC 2015 © Photo: Altomcykling.dk
Rawsnacks Europe Sponsorer Team AoC 2015 © Photo: Altomcykling.dk

Rawsnacks sponsorerer Team AoC i 2015

FRA IDÉ TIL KONCEPT

Idéen til Raw Snacks’ produkter udspringer fra egen erfaring med træning og ofte en mangel på den gode og sunde snack i løbet af dagen. Mit navn er Casper Vester. Jeg er ansigtet bag Raw Snacks, der i dag er vokset til et seriøst koncept med stærke folk på holdet.

En af mange træningsdage vendte pludselig op og ned på mange ting for mig ved købet af en proteinbar. Oplevelsen ved dette køb var meget skuffende – både ved smag og konsistens. Det virkede så kemisk for mine smagsløg og visuelt var det ikke særlig indbydende. Jeg fortsatte dog min træning knap så sulten, men med en tom fornemmelse.

Under endnu en træningsdag slog det mig pludseligt, at det burde være muligt, at sammensætte naturens egne og rene produkter til en bar. En bar, hvor man faktisk kan se, hvad den er lavet af samt en renere og mere ærlig smag.

Jeg var kort for inden begyndt som bestyrer af Aarhus’ eneste Raw Food restaurant og det var gennem kendskabet til disse tilberedningsprocesser, at jeg så løsningen til min nye idé.

Raw Food går kort fortalt ud på at få så meget næring ud af råvarerne som muligt. Af denne simple grund tilberedes maden aldrig over 42°, da det er denne temperatur, der er grænsen for, hvad næringsstofferne kan klare uden at blive svækket.

Efter min træning skyndte jeg mig hjem i køkkenet for at eksperimentere. Jeg ville se, om det var muligt at sammensætte rå ingredienser til en lækker og næringsrig snack. Mit eksperiment lykkedes og selv samme aften havde jeg grundopskriften til mine snacks. Næste skridt var smagsvarianter og næring. Kunne jeg få dette til at lykkes, var jeg også klar til at teste det af hos andre. En ting var, at jeg selv synes, at det smagte fantastisk og levede op til alle mine krav. En anden ting var, om der overhovedet var et marked for det. Aftenen efter alle disse eksperimenter fik jeg ikke meget søvn, men havde rigtig mange tanker omkring min nye idé. Idéerne fløj rundt. Nogle gode, andre knap så gode. Men vigtigst af alt, så var jeg overbevist, at hvis denne idé skulle blive til virkelighed, så skulle jeg kun bruge 100% økologiske råvarer tilsat min egen store kærlighed for snacks.

I mit netværk allierede jeg mig med gode og kompetente folk, der kunne tilbyde konceptet ekspertise såvel som kapital for at få det hele op på det niveau, jeg drømte om. Efter mange timers konceptudvikling, strategiplanlægning og uanede mængder timer i køkkenet besluttede vi os for at gøre idé til virkelighed.

MISSIONEN ER KLAR!

Raw Snacks’ mission er, at kunne tilbyde sunde og rene snacks, der giver rå energi og næring. En snack, der samtidig kan tilfredse den søde tand, de fleste har – uden at ødelægge en kostplan, diæt eller en sund livsstil.

RAW SNACKS PRODUKTER

Raw Snacks produkter er 100% økologiske og fremstillet med inspiration fra Raw Foods principper. Alle produkter er lavet af friske kvalitetsråvarer og er glutenfri. De er nøje sammensat for at give et højt energi indhold og den bedste næring.

Der forefindes ikke tilsatte sukkerarter, E-numre eller konserveringsmidler. Du finder kun naturens fantastiske produkter og en stor portion ærlighed i disse produkter.

Raw Snacks produkter er at finde over hele landet som i udlandet – se Forhandlere linket, hvor vi hele tiden tilføjer flere.

Læs meget mere om Raw snacks på www.rawsnacks.dk

kitchen_1

RawIngredients_387x580px