GripGrab sponsorerer motionscykelløbet Ronde van Borum 2015 © Photo: Uggi Kaldan
10 par World Cup Handsker, 10 sæt HI-VIS skoovertræk og en håndfuld cykelkasketter - en flot sponsorpakke fra GripGrab!

Ronde van Borum: Sponsorgaverne fra GripGrab er landet

GripGrab media crew kommer og tager billeder til Ronde van Borum, de har søreme også sendt os en kasse med lækre præmier, som du kan vinde til løbet – faktisk kan du allerede vinde en præmie nu!

Af: Uggi Kaldan

Hvilke motionscykelløb skal du køre i 2015?

– Og ikke mindst hvilket motionscykelløb glæder du dig mest til i 2015? Skriv hvilket løb, og hvorfor du skal køre det i kommentarfeltet herunder! På fredag trækker vi lod blandt alle der har nævnt et motionscykelløb de glæder sig til, vinderen får en sæt GripGrab World Cup handsker (Værdi 399 kroner), et sæt HI-VIS Aero skoovertræk (værdi 229 kroner) og en GripGrab cykelkasket (Værdi 129 kroner), direkte med posten (Facebook login påkrævet for at deltage).

Til løbet bliver det også muligt at vinde præmier!

Dog ikke på traditionel lodtrækningsvis, i stedet har vi klokke på stregen der administreres med retfærdig hånd at konferencier Tommy “JAWEL” Terndrup, samt Thomas “CyclingFreak” Dybdal. Når der ringes med klokken vinder næste mand over stregen en præmie, og det er uanset om man ligger nummer 1, eller ligger nummer sidst. Vi forudser at kække bemærkninger og god stil i målområdet giver øgede muligheder for præmier.

Udover præmier er der en goodiebag til alle deltagere, indholdet bliver afsløret i starten af næste uge!

GripGrab starter ballet med 5000 kroner.

Vi kan ikke afsløre den samlede præmiesum endnu, faktisk fordi vi ikke 100% ved hvad den ender på, men GripGrab lægger hårdt ud med præmier for over 5000 kroner!

Kæmpe tak for det!