Tillykke du har vundet en røvfuld Gels - AltomCykling.dk
Tillykke Per C. du har vundet en røvfuld... © AltomCykling.dk 2013

Tillykke Per C. du har vundet en røvfuld gels!

Last updated:

Tak til jer allesammen

Hvis I ikke har bemærket det nåede AltomCykling.dk 100 likes på Facebook for et par dage siden, det var faktisk vores mål for Januar, så det er jo gået over alt forventning. Hvis vi kunne, ville vi give jer allesammen en gave, men det ville også være jævnt kedeligt, i stedet har vi været i gemmerne og har fundet en håndfuld Gels frem, nærmere bestemt 17 stk og 4 vareprøver af High5s Zero Tab.

AltomCykling.dks udsendte tester i øvrigt et bredt udvalg af Gels i Cykelmagasinet senere på året, så hold øje med det, der er både gode og dårlige, vinderen Per har fået lidt af hvert, vi glæder os til at høre hans vurdering herinde! Mange gange tillykke til Per.

Flere konkurrencer – kan du gætte hvad vi snakker om?

6 dages løbet i København 2013

Vi har stadig konkurrencer hvor du kan vinde billetter til Kongeetapen, Danmarks højeste og så har Michael Sandstød været i gavehumør og har givet AltomCykling.dk en håndfuld billetter til et arrangement der starter med 6, men handler faktisk mest om noget med 7, det afholdes i København sidst i Januar… de første 2 billetter går til den  der først skriver navnet på det arrangement vi har i tankerne herunder, nogen bud?