Som de fleste af jer nok havde gættet så var det Tolbøll der stod i baggrunden med den fine Canyon Aeroad i forgrunden. Jeppe har i et par år gået og snakket om den Canyon cykel, så det er rimeligt fedt vi har fået lavet en fin aftale med Canyon, så han endelig kan komme ud på drømmecyklen i 2018! 

Af Uggi Kaldan | Foto Uggi Kaldan

Er du tilfreds Jeppe?

 – Ja, mega tilfreds – der var sgu en lille drøm der gik i opfyldelse da jeg hentede cyklen. Jeg glæder mig virkelig meget til at prøve den på landevejen! Farve, geometri og “look” det er lige mig, og så gør det jo ikke noget at cyklen også er hurtig. Det er virkelig god motivation til at klø på med træningen at jeg skal ud på sådan en fed cykel i 2018! 

Sidste sæson var du på Scott, hvorfor ikke Canyon? 

– Siden jeg i foråret, 2016, ødelagde min Cervelo i et styrt har Canyon Aeroad været den cykel jeg var mest hooked på! Men den har jo også været voldsomt populær, det kunne ses på leveringstiderne, så i 2016 kunne jeg simpelthen ikke få det til at passe med sæsonen at vente på en Canyon. Så blev det en Scott i stedet, som jeg i øvrigt også har været rigtig glad for, men Canyon Aeroad har bare været drømmecyklen for mig lige siden den kom på markedet, så det er fantastisk at jeg endelig skal cykle på den. 

Skal den afsted med det samme? 

Nej nej, det er synd at straffe en helt ny cykel med dansk vintervejr, så skal jeg jo nærmest bygge den op forfra når sæsonen starter. Min løbscykel fra i år er blevet degraderet til en rigtig god vintercykel, og så kommer Canyon Aeroad ud på landevejen i marts, når det værste salt forhåbentlig er væk fra vejene. 

Hvad er aftalen med Canyon? 

– Jeg har gennem AoC og redaktøren Uggi Kaldan været i dialog med Canyon et par år omkring at cykle på en af deres rammer i en sæson, og i år fik vi så enderne til at mødes. De synes vi har gjort et godt stykke arbejde med Tolbøll Licens på AoC – og vi kan da også se der er rigtig mange derude der læser artiklerne, så det er jo mega fedt. Både fordi det er god motivation til at skrive, men altså også fordi det har betydet at jeg har kunne få stillet den her super lækre cykel til rådighed for sæsonen 2018. Så stor tak til alle der har læst Tolbøll Licens i 2017, det bliver endnu bedre i 2018! 

Så er du jo næsten prof? Sponsorcykel og det hele?

– HA HA – nej overhovedet ikke, jeg er stadig bare Jeppe! I 2018 er jeg bare mega heldige Jeppe, der har fået mulighed for at prøve en fed cykel i en sæson. Jeg håber det bliver en rigtig god sæson, uden styrt og skader, og med noget sjovt væddeløb. Det er jo ingen hemmelighed at jeg rigtig gerne vil køre med om sejrene i B, i hvert fald i de knap så kuperede afdelinger, det lykkedes ikke helt i 2017, så forhåbentlig er den her Canyon med til at lige at give de sidste procenter, så jeg kan være med der hvor det er rigtig sjovt. 

Tillykke Jeppe – det bliver en fornøjelse at følge dig endnu en sæson! 

Du kan læse mere om den Canyon Jeppe har fået stillet til rådighed for sæsonen her – Canyon Aeroad SLX 8.0 di2. 

Skulle der være nogen læsere derude der undrer sig over at Jeppe ikke har fået modellen med skiver, så skyldes det at det altså stadig ikke er lovligt at cykle med skiver i danske licensløb i 2018 sæsonen.