Gadeløb i Sunds – for hele familien

I forbindelse med byfesten i Sunds, afholder Sunds Cykelmotion, Gadeløb for ALLE nu på fredag den 16. juni 2023. Det plejer at være en fest hvor både børn og helt almindelige cyklister kan få en sjov motionsoplevelse, og så er der naturligvis også et løb for de “hurtige” på racercykler! 

Af Uggi Kaldan | AltomCykling.dk

En hyggelig fredag aften i Sunds

Sunds Cykelmotion arrangerer igen i år, det tilbagevendende gadeløb, på en lukket trafikfri rundstrækning i byen Sunds, lige nord for Herning

Ideen bag løbet er at der skal være noget for ALLE, så derfor køres derfor 3 forskellige løb.

Eftermiddagen start kl. 17:00 med Børnecykelløb for børn i alderen 6-10 år, alle deltagende børn får en goodiebag for deres detagelse..

Efterfølgende køres der kl. 17:30

Motioncykelløb, som i år er lavet i samarbejde med Sunds Borgerforening, dette BYENS løb, hvor der som noget nyt i år er 3 ekstra præmier udover 1. – 2. & 3. pladsen, dette er løbet hvor ALLE kan deltage, på alt der kan betegnes som en cykel (dog ikke EL-Cykel)

Præmie til største Hold

Præmie til mest originale udsmykning af cykel

Præmie til mest originale outfit

Og der sluttes af med race og spænding, når der kl. 18:30 afvikles intenst 45min racerløb. Løbet er for motionisten som ønsker fart, spænding og intensitet, og har lyst til at prøve kræfter med de licensrytter som har fundet gadeløbsformatet som en spænende fartleg, på sikkert trafikfrit område. Til all 2 løb er der placeringspræmier til 1. – 2. & 3. pladserne, derudover er der lodtrækning på alle startnumre.

Der er også en konkurrence på et gavekort på 500,- Faldskærmsudspring hos Dropzone Demark, for alle der er forhåndstilmeldt inden 15. Juni kl. 20:00.

PROGRAM:

17.00 Børne-Cykelløb, for børn mellem 6 og 10 år, der køres 15 min. + afsluttende omgang på 0,5 km rute. –
Alle børn præmieres med en attraktiv ”Goodiebag”.

17.30 Sunds Borgerforening Motions-Cykelløb, der køres 20 min. + afsluttende omgang på 0,7 km rute. –
Præmie til største Hold-
Præmie til mest originale udsmykning af cykel
Præmie til mest originale outfit

18.30 Racer-Cykelløb, der køres 45 min. + afsluttende omgang på 1,4 km rute.
Løbet afvikles på lukkede rundstrækninger med start og mål ved Multicenter Sunds, Idrætsvej 2, 7451 Sunds.
Der vil være præmier til 1. – 2. – 3. pladsen i hvert løb – derudover er der lodtrækning på alle startnumre.

Følg med på facebookgruppen https://www.facebook.com/groups/SundsCykelmotionGadeloeb/ hvor der løbende vil komme nyt, bl.a. om tilmelding.

Startgebyr:

Børnecykelløb for børn mellem 6 og 10 år kr.   50,-                          Eftertilmelding på dagen, indtil kl. 16:30 kr. 50,
Familie og motionscykelløb kr. 100,-                                                   Eftertilmelding på dagen, indtil kl. 17:00 kr. 100,-
Racercykelløb kr. 125,-                                                                          Eftertilmelding på dagen, indtil kl. 18:00 kr. 150,-

Løbsgebyret inkluderer en pølse og en øl/sodavand.

VI SES I SUNDS! 

TILMELDING LIGE HER: Sportstiming