Silkeborg Cycle Challenge 20
Silkeborg Cycle Challenge 20

3 udfordringer i Silkeborg og børneløb!

Sommerferieræs i Silkeborg, på Racerbane og det hele, det ser ret hylt ud! Vi tager ud og ser hvad det er for noget. AoCs udsendte har godt nok parkeret cyklen siden successen i Italien i søndags og har udelukkende trænet rødvin og fadøl de sidste 7 6 dage… så 1000 højdemeter bliver ikke sjovt, vi satser på gruppetto.

Af Uggi Kaldan

Silkeborg Cycle Challenge

Det er hvad DGI kalder lørdagens udfordring i Silkeborg. Der er 3 ruter, og alt sund fornuft tilsiger at redaktøren burde vælge den mellemste også kaldet – “den onde” – og den er ser faktisk ond ud, men jeg vælger selvfølgelig den lange i stedet, hvorfor pine sig selv i 3 timer, når man kan pine sig selv i 4!?

Du kan se de 3 ruter herunder. Tager du familien med er der også mulighed for lidt sjov og ballade i form af et “børnemedalje løb” – der er ikke meget info om det på nettet – men det starter klokken 10:30 og foregår på Jyllandsringen, en ægte racerbane… det kan vel ikke gå helt galt. AoC satser på at tage en junior med på distancen. Hvis ellers vejret er ok… det ser ok ud.

De 3 udfordringer

Ruten kan i øvrigt hentes til GPSen her: Silkeborg Cycle Challenge 2017

Cykelløb i Silkeborg for alle

Når du kommer i mål, er der plads til at slænge dig i græsset, nyde en kold forfriskning eller måske deltage i aktiviteterne inde på ringen. Så bliv hængende og få en på opleveren.

Inden alle deltagerne kommer i mål, er der cykelaktiviteter for både de mindste og for dem med hang til MTB og Cross.

Der vil være et medaljeløb kl. 10.30 inde på ringen for børnene. Der arrangeres også et kom-og-vær-med MTB/Crossløb.

Der kræves ikke tilmelding til børneaktiviteterne, men de 3 cykelruter kræver tilmelding, det kan klares på dagen. Tilmeldingen åbner 8:30 – alle ruter sættes igang klokken 10.00.

Vi ses!