Astral Tour de Trekanten 2015
Jesper Bjerring med tydeligt overskud på bakken © Astral Tour de Trekanten PR

Det giver overskud at deltage i Astral tour de Trekanten!

Team Rynkeby Trekanten byder velkommen til den 3. udgave af #ASTRAL Tour de Trekanten, DK’s hyggeligste cykelløb! Cykelløbet ASTRAL Tour de Trekanten blev introduceret i 2013, og er dermed et af de “nyere” løb i motionskalenderen. Løbet bliver kørt på 3 naturskønne ruter på henholdsvis 35, 75 og 130 KM i Trekantsområdet (Vejle-Kolding-Fredericia), med udfordringer for enhver, også den krævende motionist.

Af: Jesper Bjerring

Start og mål foregår ved Smidstrup hallen, i Fredericia hvor der er expo område med udstilling af Astral produkter, Team #Rynkeby Trekanten, cykelservice v/ Fredericia Cykelservice og mulighed for at bade samt købe mad og drikke før og efter løbet. Igen i år vil der være udendørs grill med grillpølse, fadøl og sodavand efter løbet.
Ruterne foregår i meget varieret landskab, vekslende mellem idylliske småveje, hyggelige landsbyer, brede boulevarder og bakker. Især på den lange rute (130km) er der rig mulighed for at blive udfordret.

Flot overskud går til Børnecancerfonden.

71.342 kroner og 67 øre. Der blev overskuddet fra dette års afvikling af velgørenhedscykelløbet ASTRAL Tour de Trekanten.
350 motionscykelryttere trodsede et mindre skybrud og stillede til start, da Team Rynkeby Trekanten afviklede velgørenhedscykelløbet ASTRAL Tour de Trekanten sidste weekend.
Det flotte fremmøde betød et overskud på hele 71.342 kroner og 67 øre til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

Resultatet glæder Martin Højfeldt Nielsen, rytter på Team Rynkeby Trekanten og ansvarlig for afviklingen af ASTRAL Tour de Trekanten.
– Det er super dejligt, at vi igen i år har samlet en stor pose penge ind til Børnecancerfonden. Hele holdet har arbejdet benhårdt hele weekenden for, at vi kunne levere et flot cykelløb og samle en masse penge ind. Og med dette resultat, så er indsatsen blevet belønnet til fulde” – siger den stolte arrangør.

Starttider:

Den første gruppe på 130 km bliver sendt afsted kl. 09.00
Den første gruppe på 75 km bliver sendt afsted kl. 09.30
Den første gruppe på 35 km bliver sendt afsted kl. 10.30

Sørg for at holde jer klar 5 minutter før starttidspunkt

Priser:

• 35 KM Pris: 75,00 DKK pr. deltager + tilmeldingsgebyr: 12,50 DKK pr. deltager
• 75 KM Pris: 150,00 DKK pr. deltager + tilmeldingsgebyr: 12,50 DKK pr. deltager
• 130 KM Pris: 200,00 DKK pr. deltager + tilmeldingsgebyr: 12,50 DKK pr. deltager

Prisen for deltagelse går til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden og deres arbejde med at hjælpe kræftsyge børn og deres familier, af denne grund ydes der IKKE nogen refundering af deltagergebyr hvis man er forhindret i at starte. På 130 km og 75 km ruten vil der være 2 race marshalls til hver start, det giver et super flow ude på ruten og er et stort plus! Sidste år var ruten super skiltet, og i år skulle det blive yderligere optimeret og der er ekstra flagvagter på udsatte steder. I start/mål området er der hoppeborg til de mindste, så de kan hygge sig og lege lidt efter 35 km. familie-/kageruten eller mens far eller mor er ude på cykeltur. (Det er dog ikke med opsyn, så der henstilles til at der altid er en voksen ved barnet/børnene)

Du kan tilmelde dig her: Sportstiming
Hold øje med opdateringer her: Facebook

Start og mål: Smidstruphallen, Tiufkærvej 3, 7000 Fredericia –
Hjemmeside: Tourdetrekanten.dk

Beretning fra 2014 udgaven pinsesøndag d. 8. juni.

#TeamAoCs udsendte have meget letsindigt fået sig tilmeldt 130 kilometers ruten jeg kører for podiet” startgruppen og da der med denne gruppe var lagt i ovnen til race, havde man fra arrangørernes side allieret sig med Race Marshalls som skulle sørge for rullende afspærring og føring af feltet, det gav en meget mere sikker oplevelse og afvikling.
På særligt udsatte steder var der desuden flagvagter posteret til at vise vej og sikre et godt løb, det var super.

Rundt på ruten var der også opstillet depoter med frugt, væske og boller / rugbrødshapsere med pålæg eller nutella , men som det mange gange gør sig gældende når distancen ikke overstiger 130 km, var jeg ikke inde og gøre holdt. Til gengæld stod hjælperne klar med bananer til langning når rytterne kom flyvende forbi og dette var også med til at bidrage til race oplevelsen. Hurtig forplejning og så videre. I mål var der mulighed for at fylde de brugte depoter op med gode sager fra Rynkeby, alt i alt super forplejning til løbet.

Astral Tour de Trekanten

Desværre var der ikke diamanter i benene på dagen så jeg måtte slippe frontgruppen efter små 40 km og finde mit eget tempo. Det fantastiske ved at køre motionscykelløb er det fællesskab som der er i feltet selv om der også bliver kørt lidt ræs. Du finder hurtigt en lidelsesfælle at danne gruppe med og denne gang heller ingen undtagelse. Rulleskift, vifte og opmuntringer, jo det kørte.. Tempoet var stadigvæk pænt og det så ud til at tørre op ude i horisonten, så det tegnede rigtig lyst for resten af turen.

Vores gruppe var et fint mix af rytter typer, der var triatleten/temporytterne, den lette bakkespecialist og næsten vigtigst af alle, humørsprederen. Snakken kørte og bakkerne kom i en støt strøm, nogle mere ubehagelige end andre, men kilometerne passerede forbi og der var også plads til at nyde det flotte landskab. Regnen til trods lykkes det faktisk vores gruppe at komme rundt uden punkteringer. Om det skyldes held eller blot gode forberedelser vides ikke, men belært af bitter erfaring fra bla. #Grejsdalsløbet, sænker jeg altid dæktrykket en smule og det sammen med mine #Vredestein Fortezza Tricomp Quattro holdt mig skadesfri.

Jeg kom rundt i en fin tid der rakte til en 19. plads, så jeg var fint tilfreds!

Tak til Team Rynkeby Trekanten for et godt arrangement, vi ses helt sikkert næste år.

2014 resultater ses HER