Beach Race i Hvide Sande

Kristi Himmelfart byder sædvanen tro på masser af muligheder for os motionister, der vil ud og lufte rammen, klassikere som Danmarks Højeste, som AoC har deltaget i adskillige gange, og deltager i, igen. Esben Snares Løbet, Tour de Fakster og så et løb som vi ikke har prøvet, Fatbike Beach Race på Vestkysten! 

Af Uggi Kaldan | Foto Hvide Sande Fatbike Beachrace

Av, for en udfordring!!

Onsdag drager jeg ud på en revanche med Race Around Denmark, hvor jeg deltog sidste år, og nåede omkring 600km på 800km distancen. Vi kørte 4 mand med følgebil, og fejlede. I år kører jeg solo, unsupported. Med 2700km i benene siden 1. januar, bliver det en ret hård udfordring så derfor har jeg heller ikke reklameret helt vildt med forsøget. Vi ser hvordan det går.

Jeg har gået og været lidt træt af at jeg gav op sidste år. Jeg lavede en masse begynder fejl, som jeg tror jeg kan rette lidt op på, så nu prøver jeg igen. Det bliver helt sindsygt hårdt. Jeg starter onsdag aften, og har så 48 timer til forsøget. Wish me luck!

Jeg skal cykle vestkysten Torsdag, og der kan det være du også skal ud og cykle lidt?

Hvad med en sjov udfordring?

Her afholdes nemlig Hvide Sande Fatbike Race på Torsdag, og det lille løb vil jeg gerne slå et lille slag for. For det første så afholdes løbet i samarbejde med bageren i Hvide Sande, der som bekendt stod for et glimrende depot, da vi afholdte Dirty Jutland XL tidligere på året.

For det andet, så er der bare vildt flot derude på Vestkysten, og man kan sagtens tage familien med! En lille Himmelfartsferie, det kan totalt anbefales! Deltagerne i Dirty Jutland vil kunne huske hvor unikt det er at cykle på stranden, men også hvor hårdt det er, på Gravel Cykler.

På fatbikes er det også hårdt, men en helt anden oplevelse, hvor man nærmest svæver på sandet, det er virkelig en fed fornemmelse, der skal nu stadig trædes! :) Der er både en 20 og en 40km rute!

Jamen, jeg har ingen fatbike?

Lige meget, du kan nemlig leje én, den gør du samtidig med at du købet en billet til løbet, nemmere kan det ikke være, og det er ganske fair priser, for en sjov dag på rammen!

Billet uden fatbike
Billet Fatbike Race, 20 eller 40km – DKK 150,00

Billet med fatbike
Billet Fatbike Race, 20 km eller 40km – DKK 350,00

Køb billet HER

Forplejning a la vest!

Når du er i mål er der telt og mulighed for forplejning, som den kun fåes på vestkysten, garanteret frisk fisk, og kold øl, på flaske! Nu får jeg forhåbentlig skovlen under Race Around Denmark i år, så skal jeg til Hvide Sande i 2020, det er sikkert og vist.

God miniferie derude, når I når dertil, hold øje med bloggen, hvor der kommer optakter til flere sjove oplevelser i den kommende weekend, de næste par dage!


Naturligvis er der