Chris Horner til Christina Watches Onfone? © Photomontage: AltomCykling.dk
Chris Horner til Christina Watches Onfone? © Photomontage: AltomCykling.dk

Chris Horner til Christina Watches Onfone?

Ja, det skulle være god nok, Chris Horner har sendt en udstrakt arm ud til CWO

BT Skriver i dag at Horner har adspurgt CWO om et tilbud, muligheden for at Hembo finder pengene og Horner rent faktisk siger ja er nok ikke ret store, men er der noget der taler for at det kunne lade sig gøre?

Hvis Chris Horner skal køre på CWO så kræver det nok mindst 250.000 Euro (et gæt), vitterligt noget af et beløb i en fattig cykelverden, og så skal Horner også lige sige ja til at cykle i 3. division. På det seneste har Horner dog udtalt sig omkring mulighederne for både at vende hjem til USA i veteranklassen og køre “hyggecykling”, eller tage arbejde i 7/11, med de alternativer lyder CWO da ikke så slemt? (Intet ondt ment om veterancykelryttere og 7/11 i øvrigt).

Så vidt jeg kan læse mig frem til, så KAN Vuelta Espana godt invitere et kontinentalhold, og måske er det ikke umuligt de har lyst til at invitere sidste års vinder? Det åbner trods alt visse sponsormuligheder, at man kan lufte en mulig Grand Tour deltagelse? Jeg siger ikke det er en stensikker mulighed, men det ligner heller ikke en stensikker umulighed? – måske er der noget at arbejde med der? Hvis nogen kan sælge den kartoffel, så er det måske Hembo?

Modsat er vi mange der nok synes at Horner på trods af skader og alder, kørte lige lovligt stærkt til sidste års Vuelta, set i den kontekst ville et ægteskab mellem CWO og Chris Horner, med Michael Rasmussen som dopingdømt sportsdirektør på sidelinien, alt andet end lige være en aparte historie. Eller som en læser på en af vores yndlingscykelsider Veloropa.dk´s Facebook side tørt kommenterer til Hembos citat:

Hembo: “Det vidner om, at vi internationalt har et vist image”
Læser: “Ja, mon ikke!”

Den lader vi lige stå lidt.

Det vil uden tvivl være top sjovt at se en nylig Grand Tour vinder på et dansk kontinental hold –  et Wild Card til Post Danmark Rundt skal de nok ikke regne med, men så vidt jeg kan forstå køres der dog udtagelsesløb igen i 2014, så de kan jo klare ærterne selv – så må vi se hvor mange krumspring Worre som løbsdirektør kan finde på, hvis det skulle blive aktuelt.

Vi håber på Horner på CWO i 2014, alene ud fra den betragtning at det ville være en god historie, og dem kan vi sådan set godt li her på bloggen.

God weekend

AltomCykling.dk // Redaktøren