Elite Motions Cup – sidste stik! Hvem vinder?

På lørdag går det løs – sidste tilmeldingsfrist i morgen.

– her er en unik chance for at prøve sig selv af, i et hårdt felt – det skal da prøves!

CK Aarhus har i år stået i front for Aarhus Rundt Elite Motions Cup, en cup der PT. føres af Thomas Bundgaard fra Team Frederikshøj, med Morten Lambert fra Team Ridley Briancon på 2. pladsen kun 4 point efter, det er i sig selv en ok spændende kamp mellem 2 gode ryttere og ikke mindst 2 gode hold.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om at cup eller ej – sidste afdeling nemlig Marselisløbet er og bliver den mest prestigefyldte at vinde, det tætteste man som motionshold med base i Aarhus kommer på VM, udover CPH Gran Fondo, som Micheal Berling fra MASH snuppede på imponerende vis, og fik en trikot med lidt striber ud af det.

Lad os lige starte med at tage et kig på favoritterne – Marselis Elite bliver nok et af de skarpeste motionsfelter til start i år!

Team MASH, der ellers ikke har markeret sig så skarpt i årets andre afdelinger af cuppen, stiller med et hold der viser, at de i hvert fald går efter sejren – Michael Berling har kørt hurtigt i de løb han har kørt i år, og med back up fra Martin Mortensen og Smeden kan de naturligvis ikke afskrives, måske har de mere end én Mortensen kanin i hatten… hvem ved?.

På det seneste har Ridley Briancon med Morten Lambert, Fjordside og ikke mindst Jesper Lausten (sidste års 2er) vist lovende takter. Efter at have været lidt pressede af et skarpt kørende Team Frederikshøj i foråret, har Ridley Briancon vist en plan om at sætte et par ting på plads på lørdag!

Til sidst er der Team Frederikshøj der har været rigtigt hurtige i foråret, de har en godt kørende Bundgaard der står til at vinde Cuppen samlet i front, samt ikke mindst Eskil Vammen der netop har kørt sig i A og Morten Abel, der også har kør irriterende hurtigt på det sidste, spørgsmålet er om de har toppet, og går lidt ned på lørdag…?

Team MASH, Team Frederikshøj, Team AoC, Team Ridley Briancon 2014

Det er en oplevelse at køre med de gode – det kræver gode ben, men man behøver altså ikke være supermand for at være med!

Team AltomCykling.dk stiller op i eliten med vores skarpeste rytter Filip. Filip har vist mega gode takter til fortræningen, men det er klart at han som ene mand på 16 år får det svært i en felt som det beskrevet ovenfor, men det er sejt han stiller op, det bliver en oplevelse og han glæder sig! Med lidt held i sprøjten og gode ben, så kan han godt køre en god placering hjem!

Filip var super meget i tvivl om han skulle stille op i det regulære felt, men besluttede til sidst at det er sjovest at stille op der hvor udfordringen er størst!  – det tager jeg hatten af for, det kræver ******!

Går du også rundt med gode ben for tiden, og kan følge med de bedste i de lokale motionsløb, så overvej lige en ekstra gang om du ikke skal give dig selv den ultimative motionsudfording på cykel, nemlig Marselisløbet på lørdag, det bliver MEGA fedt… og hårdt, men det er også virkelig en stor mulighed, der viser hvad cykling kan.

I fodbold kommer FCK eller AGF rimelig sjældent ud til en turnering for “sjov”… og kaster lidt glimmer over festen.

Det gør Mortensen fra Team Cult Energy Vital Water på lørdag, det er da god lir, og ja, det bliver nok lidt hårdt at holde hans hjul helt til målstregen, men det gør det jo også for de andre, så hop nu på vognen, det bliver en oplevelse. Der er indtil videre lidt over 50 ryttere der gerne vil have baghjul af Mortensen, skal du ikke være med? :D

Tilmelding kan ske HER – til og med i morgen klokken 10.00!

Bemærk at “antal tilmeldte” på Sportstiming.dk ikke er opdateret pga. noget knas, der er pt. 50 ryttere til start!