Andreas Gylling 24 Hour Record Attempt 2017 - © Photo Uggi Kaldan
Andreas Gylling 24 Hour Record Attempt 2017 - © Photo Uggi Kaldan

Gylling er godt på vej

Når en gut som Andreas Gylling er så skør at han forsøger at nå over 800km på 24 timer, lige i AoCs baghave, så er det mindste man kan gøre da lige at tage ud og bakke ham op. Så vi var lige ude forbi Aarhus Cyklebane, og det kører på skinner! 

Tekst & Foto Uggi Kaldan

Coverbilledet snyder lidt, fotografens objektiv lukker mere lys ind, end det menneskelige øje kan opfange, så der er faktisk mere mørkt end det umiddelbart ser ud til. På billedet herunder kan man bedre se hvordan det virker at være på banen her til aften og i nat. Der er dog lyst nok til at man kan se banen, og det er trods alt bedre end blot en enkelt forlygte på cyklen som jo er vilkåret i mange andre ultra events. Men måske kan den dæmpede belysning godt virke lidt søvndyssende på sigt!? Jeg ved det ikke.

Det er ikke meget væsen Andreas har gjort af sig op til forsøget – og der er da heller ikke mange mennesker ude på cyklebanen her til aften. Det er familien plus få udvalgte der er mødt op. Tænker manden godt kunne bruge lidt support i morgen formiddag / eftermiddag – så hvis du har tiden, så kom ud forbi banen og hep lidt på et sej gut!

Et stærkt support team!

Andreas Gylling 24 Hour Record Attempt 2017 - © Photo Uggi Kaldan

Ud over familien så har Andreas også spurgt den danske RAAM deltager og ultracykelrytter Dan Nielsen om at være på pletten, og han var lige præcis der, da vi var ude forbi. Han kunne i øvrigt berette at Andreas med vilje ikke har slået eventet KÆMPE stort set op – han har ikke så mange ultra resultater (endnu) – og foretrækker at vise hvad han kan, inden han reklamerer alt for meget for sine projekter.

En nobel holdning! – men mon ikke han alligevel værdsætter lidt peptalk når han rammer 18 – 20 timer på cyklen i morgen over middag, det gætter vi på! Uanset hvor langt han når, så er det fandme sejt at sidde i sadlen 24 timer i streg og fyre den af!

Manuel tidsindtastning – kun for jer…

Ud over familie og venner, så er der naturligvis også en del praktiske detaljer der skal være på plads, når man nu kører et helt regulært rekordforsøg. En lille folk dedikerede hjælpere sørger for at alle omgange bliver registreret korrekt, af det ret oldschool udseende tidstagningsudstyr. Det fungerer vist i øvrigt ganske glimrende. Det kører på strøm fra elnettet, batterierne er kun back up :)

Andreas Gylling 24 Hour Record Attempt 2017 - © Photo Uggi Kaldan

Tallene bliver manuelt overført direkte til linket HER – så I kan følge med online i udviklingen! Kan lige kort berette at Andreas altså står af for at tisse – og desværre missede 4 minutter tidligt i forsøget, da en drikkedunksholder drillede og måtte skiftes! Håber ikke det for betydning for det endelige resultat – vi får se!

GO ANDREAS!

Andreas Gylling 24 Hour Record Attempt 2017 - © Photo Uggi Kaldan