Når det regner på banen, får kommisærerne blomster © AltomCykling.dk // Uggi Kaldan
Når det regner på banen, får kommisærerne blomster © AltomCykling.dk // Uggi Kaldan

Legenderne mindes på Aarhus Cyklebane

Aarhus har gang i en revival på deres udendørs cyklebane!

I dag stod den på Gunnar Asmussens æresløb, desværre blev arrangementet ikke til mere end pølser og hygge for de fremmødte da vejret for første gang i flere uger bød på regn – og det duer desværre ikke på en udendørsbane.

Men som ved sidste arrangement, Niels Fredborgs æresløb viste fremmødet at der er interesse for løb på banen, og kommisærerne var da heller ikke kommet forgæves, da de endte med at få præmieblomster med hjem. Det skal der nok være en fru kommissær, der bliver glad for :)

Berling Ollerup tager en tung beslutning, Photo © AltomCykling.dk // Uggi Kaldan

Der er flere løb på programmet, men IKKE MERE REGN!

Ja ok, jeg kan naturligvis ikke love, at det ikke kommer til at regne mere i August, men skal vi ikke lige i fællesskab krydse fingre for at de næste to arrangementer slipper for regn, så vi får nogle fede konkurrencer på banen.

På billedet ses de to arrangører Michael Berling og Johannes Ollerup Sall mens de tager den endelige beslutning om at dagens æresløb for Gunnar Asmussen desværre måtte aflyses i år, æv.

Som det ses er der ellers gang i pølseboden og der var faktisk også ret mange på tribunerne, så det er skideærgeligt, men kom igen til et af årets sidste to løb på Aarhus Cyklebane, det er fed underholdning!

De to næste arrangementer er:

Kay Werners mindeløbd.12 August, klokken 18.00

Jørgen Leths Æresløb, d.23 August, klokken 18.00

Læs mere om de to løb ved at trykke på links, vi ses på banen!