Marcello Bergamo Cuppen 2014
Morten Lambert og Jesper Lausten fra Rander CK - klar til at lave ballade til dagens afdeling af Marcello Bergamo Cuppen © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk

Marcello Bergamo Cuppen 2014 – jeg kører, skal du?

Ja du skal da så… du behøver ikke engang licens!

Som et helt nyt tiltag er der nemlig et motionsfelt!

Der er naturligvis masterbil, som kører med de forreste rundt, samtidig med at der er flagvagter på hele ruten og sikkert opløb! – med andre ord, licensløb, men for motionister! Ruten er 87 kilometer, og det er en ok hård opgave med 3 opstigninger af Pøt Mølle på programmet, men vejret ser ud til at blive godt, og det er altså sjovt at køre cykelløb når det foregår under sikre forhold!

Når man kommer i mål kan man blive og hænge ud og se nogle af de hurtige rækker køre løb også, alle licensrytterne kører sidste dag af Marcello Bergamo Cuppen, hvor den gule førertrøje, som ses på ryggen af Morten Lambert fra C klassen på billedet herover, naturligvis skal forsvares. Mon ikke også der er nogen der vil forsøge at vriste den fra de førende ryttere? Det bliver faktisk bare en fed dag i morgen. Selv hvis du ikke har mod på at køre, så kom og kig engang!

Prisen for motionsafdelingen er 200 kroner, og der er pt. 40 tilmeldte, så der ér plads til flere. Der er præmier til nummer 1, 2 og 3.

Det er ikke muligt at tilmelde sig på nettet, man tilmelder sig i Hammel, ved dommerteltet, der ligger på Industrivej, hvor der også er start.

Redaktøren fik sin første smagprøve på licens!

Jeg tog springet og kørte min første afdeling licens i lørdags, det var sgu et hårdt løb, og jeg (redaktøren) kunne ikke rigtigt sidde med, men jeg blev dog ikke sidst, men 8. sidst… en lille sejr.
I Silkeborg var ruten dog slet ikke så kuperet som den er i morgen, hvor jeg har valgt også at stille op til mere selvpineri. Jeg ved ikke rigtigt om det bliver sjovt, men prøves, det skal det.

Håber vi ses derude!