Klik på playknappen for at se en lille video om Squadra Molteni © Photo: Martin Paldan // GripGrab

Squadra Molteni er udtaget til RvB og kommer med egen belgisk øl!

Pressemeddelelse

Squadra Molteni stiller med storhold til Ronde Van Borum 2016

Squadra Molteni stiller med et uhyre stærkt mandskab til AltomCykling.dks danske forårsklassiker Ronde Van Borum, som åbner sæsonen den 17. april.

– Squadra Molteni er igen i år udtaget til at køre Ronde Van Borum. Det er vi rigtig glade for, så derfor kvitterer med at stille med et stærkt 9-mands hold, fortæller Niels Bjørnsteen

Det danske retrohold stiller til start med Peter Meinert, Per Sandahl, Niels Bjørnsteen, Kasper Sørensen, Eigil Leegaard, Jens Auer, Jens Langergaard, Steffan Sørensen og Grane Maaløe.

Løbet som bliver kørt på en 7 km lang ond rundstrækning vest for Århus, er en hyldest til den belgiske cykelklassiker Ronde van Vlaanderen. Squadra Molteni stiller også med en særlig hyldest til det belgiske. De har gennem vinteren fået brygget deres helt egen øl hos Leegaard Brewery Inc., som de venter sig meget af.

– Den belgiske øl er tilsat et hemmeligt enzym, der gør rytternes ydeevne væsentlig højere, fortæller brygmesteren. Bryggen er klar til Ronde Van Borum.

Der er lagt op til et brag af en sæsonåbning ved Ronde Van Borum. Og det forlyder, at Squadra Molteni er sultne og ivrige efter at komme i gang med sæsonen.

– Vi er klar den 17. april. Det er taktikken også. Og den er som den plejer: Vi stiller op for at vinde – og vi stikker fra start – i både højre og venstre…

12315134_10153725568939876_1928654456_o