AoCs lille tour konkurrence

Har du ikke tid til at sætte et helt tour hold, og sidde og købe og sælge cykelryttere dagen lang, så prøv “den lille tour konkurrence”, det er nemt! Hver morgen laver vi et opslag med et gæt på AltomCykling.dks Facebookside, for at deltage skriver du dit bud i kommentarerne under opslaget, rigtigt svar giver ét point. Easy! 

Af AltomCykling.dk

Sjov konkurrence med verdens bedste præmier!

Konkurrencen sker i samarbejde med Kwaremont Bier, og efter hver etape trækker vi lod om en præmie fra Kwaremont, der er en lodtrækningspræmie blandt alle deltagere, og en præmie til den samlede vinder. Ved pointlighed køres der en quiz via zoom, hvor der findes en vinder.

PRÆMIER
21 x etapepræmier (4 x Kwaremont øl, der skal afhentes i en cykelbutik i enten Aalborg, Aarhus, Odense eller København), værdi 100,- kroner.
2 x lodtrækningspræmier blandt alle deltagere ved afslutning af Touren (1 x 24stk 33cl Kwaremont, leveret til døren), værdi 600,- kroner
1 x lodtrækningspræmie blandt alle deltagere der slår redaktøren (overraskelse), værdi 2000,- kroner
1 x førstepræmie (1 x 24stk 33cl Kwaremont, 1 x 6stk 75cl Kwaremont, 2 x Kwaremont glas), værdi 1100,- kroner

Samlet præmiesum 6400,- kroner.

Kan du ikke vente med at få en kold Kwaremont, så bestil nogen allerede nu, hos vores gode venner hos Ølparadiset.dk. 

REGLERNE

  • Ingen helgarderinger, gæt på én rytter pr. etape, altså ét navn i dit svar, og kun ét!
  • Stav rytternavnet rigtigt og uden specielbogstaver. Kaldenavne registreres ikke. Det er tilladt at nøjes med unikke efternavne.
  • Tidsgrænsen for gæt afgøres af den tid er registreret af Facebook på din kommentar, og den tid AoC logger for målgang.
  • Der kan kun gættes én gang, flere gæt på samme dag fører til DSQ fra konkurrencen.
  • Levering af præmier sker ved afhentning i en cykelbutik, i enten Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense eller København, med mindre andet er aftalt. Vi arrangerer løbende leveringer. (Forvent mellem 4 – 7 dages leveringstid).
  • Reglerne kan til hver en tid laves om, og AoC kan til hver en tid ekskludere deltagere der bryder reglerne, eller opfører sig usportsligt.
  • HAVE FUN :D!!

VÆR MED I KONKURRENCEN HER: AOC FACEBOOK

GOD TOUR 🙂

LEADERBOARD

GDPR: Leaderboard udarbejdes i “Power BI” i samarbejde med Kristoffer West. Svar i konkurrencen hentes automatisk på Facebook. Vi henter kun dit navn (intet andet data logges), og navnet bruges alene til at udarbejde et leaderboard, som deles her på AltomCykling.dk. Ved at deltage i konkurrencen vedkender du at AltomCykling.dk må bruge dit navn til at udarbejde vores leaderboard, og offentliggøre det her på siden.