Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Copenhagen Bike Show 2018 – 5 stande du bør besøge

AltomCykling er på Bikeshow i KBH sammen med Cykelstafetten, vi har en lille stand hvor du kan komme forbi og få en snak om bloggen og vores løb, Dirty Jutland, Ronde van Amager og Ronde van Borum. Vi er naturligvis også rundt og kigge på de andre stande. 

Af Uggi Kaldan | Foto Uggi Kaldan 

Sidst jeg var på Copenhagen Bike Show var for 2 år siden, og der er sket en del siden da. Har man besøgt den nylige messe i Aarhus, så mindede den meget om den første messe i KBH. Lidt rodet, lidt for tæt pakket, men sådan ser der ikke længere ud i KBH.

Her i det gamle Lokomotivværksted er der i år væsentligt bedre plads mellem standende, og det derfor er rart at bevæge sig rundt. Overvejer du at tage herud, eller har du allerede billet, så har vi fundet 5 stande, som du i hvert fald lige bør kigge forbi. 

Nummer 1 – Sprint med VirtuGO

Virtu Pro Cycling har lavet en mega fin stand der er hyggelig (der er en sofa) du kan både se teambil og deres nye Storck cykler, i custom paint og med Bjarne Riis signatur. De er sgu lirens. Det sjoveste på standen er dog deres sprint set up, hvor du kan cykle 300 meters sprint mod en makker. Der er naturligvis en top 10 med dagens tider så du kan se om du kan komme på den. 

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Skynder du dig ud på messen kan du ogs lige nå at få et glimt af Bjarne selv, der gæstede messen her til formiddag, og lige pt. holder et lille foredrag inden i foredragshallen, hvor der i øvrigt er foredrag med jævne mellemrum, både i dag og i morgen. Du kan se programmet HER.

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Nummer 2 – Danske Pronghorn

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Manden bag Pronghorn hedder Søren, og han elsker cykler. Hvis du vil vide noget om hvordan man producerer en Carbon cykel, så skal du snakke med Søren (yderst til venstre på billedet). Han ved alt. 

Hvis du ikke lige kan få fat på Søren, så er alle på standen kompetente cykelfolk der kan fortælle dig om Pronghorns historie og produkter – og så kan du sandsynligvis snakke dig til en kop kaffe… bonus! De har en fatbike der ikke vejer ret meget, prøv at tage hen og giv den et løft! 

Nummer 3 – Fuld gas på attituden hos Wattitud

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Læderhatte, læderstole, cruisercykler med brede dæk, elmotor, og batteri gemt i benzintanken. De her anderledes cykler fra Sverige, de er sgu fede. Du kan få lov at tage en tur på dem på testbanen – og det bør du prøve. 

Det er ikke ligefrem race, men det er sgu fedt at se noget andet end lette carbonracere (synes jeg) – så tjek det ud, om ikke andet så bare fordi personalet på standen har en fest!

Nummer 4 – Butchers and bicycles 

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Endnu et dansk produceret mærke – og det store nummer her er at man kan flytte vægten fra side til side når man sidder på cyklen, selvom det er en trehjuler. Det kan også opleves på testbanen, og det bør du ikke snyde dig selv for, heller ikke selvom du måske ikke lige overvejer sådan en slags cykel. Det er en sjov oplevelse.

Har du børn med er oplevelsen endnu federe, det er rent rutchebane at sidde foran, mensder padles i pedalerne bagved, naturligvis særligt i svingene. Tjek det ud! 

Nummer 5 – Liret stand fra OAKLEY

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Du ved nok allererede at Oakley laver fede solbriller, men der er en anden grund til at jeg har smidt Oakley på listen. Jeg har selv i tidernes morgen bygget en del messer i Tyskland, så jeg værdsætter en flot messestand.

OAKLEY har ubetinget den mest lirens stand på årets messe i KBH, så hop forbi den og se de nyeste briller fra den amerikanske gigant, men husk samtidig at tjekke standen ud, den er sgu cool. 

Selvfølgelig var det også den første stand Rolf Sørensen besøgte da han kiggede forbi messen, man har vel sans for kvalitet ikke? :) 

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Boblere

Cyklistforbundet viser lirens tour cykler

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Det fine røde bagtæppe med “pedalkraft ja tak” – er ren hippie og hygge – og det er præcis hvad du møder på Cyklistforbundets stand. Her er det ikke ræs der er i højsædet, men cykler for alle, og ikke mindst den fede lange tur på cykel – unsupported, med masser af grej, tasker og poser. 

Det er nogle fede set up de har stykket sammen, og de ELSKER at fortælle, så her ryger der snildt 30 minutter. Fed stand hvis du er til Touring og “almindeligt” cykleri. 

Lille stand med lækkert retrotøj

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Retro stålcykler siger ikke rigtigt mig noget personligt – men jeg er totalt en sucker for retro cykeltøj, i uld, som man kan have på, når man skal ud og drikke kaffe. På den her lille stand har de alle klassikerne, Molteni, Brooklyn Chewing gum osv. osv. 

Du har set dem før, men det er nu alligevel lækkert at se og føle dem i høj kvalitets merino uld. Tag hen og kig, men pas på, de er ikke billige.

Tyske Canyon – less is more 

Copenhagen Bike Show 2018 Foto Uggi Kaldan

Det første du ser når du kommer ind på Copenhagen Bike Show 2018 (sandsynligvis) er Canyons Stand, den er “lean”!. Masser af plads, og meget enkel. De har også masser af personale på standen til at fortælle om de tyske cykler. 

Den er måske ikke så lirens – men vi har lyst til at vise den alligevel. Bare for at vise hvordan en effektiv stand kan se ud. Det er frækt at købe en af messens største stande, lige i indgangen, og så stille 12 cykler op. Ikke andet. 

Vi ses på cykelmesse. 

Åbningstider i 2018:

Lørdag den 10. marts: Kl. 10.00 – 18.00
Søndag den 11. marts: Kl. 10.00 – 16.00

Placering:

Lokomotivværkstedet er centralt placeret i hjertet af København. Således er det nemt og overkommeligt at komme frem uanset, om du kommer på cykel, i bil eller i tog. Klik her for at se, hvordan det er mest passende for dig at ankomme. Du vælger dit transportmiddel ovenover din afgangslokation.

Adressen er:
Lokomotivværkstedet
Otto Buses Vej 5A
2450 København SV