FROG BIKE MTB 62RED Foto © Uggi Kaldan | AltomCykling.dk
FROG BIKE MTB62 RED Foto © Uggi Kaldan | AltomCykling.dk

FROG Bikes MTB62 – first look

Den her meget fine MTB ankom med fragtmand her over middag, den er fra engelske FROG bikes, der har gjort en dyd ud af at lave flotte kvalitetscykler til alle børn. Kvalitet er ikke billigt, så det er den her cykel heller ikke, men den ser godt nok lækker ud! Vi kender en 9 årig tester der hedder Frida der får det sjovt de næste par måneder! Læs lidt om cyklen og tag et kig, inden vi sender den ud for at blive straffet i skoven, af en pige der glæder sig helt vildt! 

Af Uggi Kaldan | Foto Uggi Kaldan 

Toplirens lakering med glimmer

De kalder den “Metallic Grey / Neon Red” hos Frog, men det er faktisk lidt kedeligt, for de burde kalde den Dark Glam / Fire eller noget i den dur, den er nemlig rigtig flot i lakeringen, min datter synes i hvert fald den var sindsygt flot, så et lidt sjovere navn til lakeringen, det er jo børn i snakker til FROG :) 

FROG BIKE MTB 62 RED Foto © Uggi Kaldan | AltomCykling.dk

Kvali suspension med lock out og damping

Air Suspension forgaffel med damping, og lock out. Du skal godt nok ned og pille på gaflen for at aktivere lock out, måske hellere en trigger på styret? Måske skal børn bare ikke ændre indstilinger mens de cykler? Tænker det spiller, bliver spændende at høre hvad vores tester synes. 

FROG BIKE MTB 62 RED

FROG BIKE MTB 62 RED

ACERA gear – med 9 gear

Min datter på 6 har lidt problemer med at skifte sin 7 gears cykel, men hun elsker gearene højt alligevel, de er bare SÅ seje. Det synes Marius henne i børnehaven også, og det er altså ret godt når han synes det. Jeg forventer Frida kommer til at have en fest med alle 9 gear på den her FROG. 

FROG BIKE MTB 62 RED

FROG BIKE MTB 62 RED

Hydrauliske bremser – naturligvis

Ingen kvalitets cykel til de unge, uden hydrauliske gear. Fordel? – du skal bruge færre kræfter og det bremser meget mere jævnt end mekaniske udgaver… ulempe? Det er ikke billigt. 

FROG BIKE MTB 62 RED

Tech Specs… 

24” Junior MTB der er ideel til terræn og off-road, for børn mellem 8 – 10 år, mindste størrelse 62cm på indersiden af lårene. 

– Let men stiv og god ramme. 
– FROG bikes Junior Suspension Air forgaffel. 
– Letvægts styr. 
– Lette at nå Junior Hydrauliske Bremser
– Rapid Fire 9 Speed skifter
– FROG patenteret krank, særligt udviklet til børn. 
– QR saddelpind for hurtig justering. 
– Kenda MTB dæk – allround. 
– 5 års garanti på rammen! 

Vejledende udsalgspris: 5499 kroner

Website: Frog Bikes