AltomCyklings Uggi til GSV Grand Prix 2013
Redaktøren på 2. omgang hvor det stadig så godt ud, i blåt er det den senere vinder Rasmus Guldhammer © Photo: Jesper Bjerring

GSV Grand Prix 2013 – 100% piratløb i Aarhus C

Kan noget blive legendarisk på kun 2 år?

Hvis det er godt nok, kræver det faktisk bare 1 år, eller 1 hit… eller én god skive! Rock n´ Roller holdet Gruppo Sportivo Velopress´ Pirat Grand Prix i Aarhus C. var allerede en legende efter første år, hvor redaktøren desværre ikke var med, men sidenhen har ønsket jeg var det ved utallige lejligheder.

Løbet er klassisk criterium, der køres runder inde i byen, kort, intenst, farligt og fedt! Startsted annonceres 4 timer før på dagen, men det var dog blevet luftet at man nok ikke var galt på den, hvis man stod klar med sin cykel på Frederikbjerg i Aarhus, denne fantastisk torsdag aften.

Ingerslevs BVLD, fuck yeah, så er der altså dømt rundtur, midt i byen!

AltomCykling.dk´s raske drenge, på dagen repræsenteret ved Vammen, Holm, Hust og Redaktøren, var klar til kamp, men vi må sige at da vi rullede et par turen rundt inde på strækningen, tænkte vi godt nok uha uha. Der findes nok ikke 1 meter på denne fine Boulevard, hvor der ikke holder en parkeret bil. samtidig har rundstrækningen ikke mindre end 17 indfaldsveje, det siger sig selv at her kan man ikke holde cykelløb i timevis uden at påkalde sig div. tilfælde bilisters rasen, eller politiets opmærksomhed for den sags skyld.

Men så kører man da bare et løb, på 10 omgange, af 1.1 kilometer, og sørger for at mindst 8 A ryttere, 3 kontinental ryttere og en enkelt pro tour rytter i svøb stiller til start… så bliver løbet i hvert fald ikke for langsomt! Eller kedeligt, der var faktisk rigtigt mange tilskuere, det var sgu fedt!

Øko svin til vinderen, og redaktørens ben ville faktisk gerne lege lidt med i dag.

Redaktøren satte sig for at vise flaget, så selvom jeg startede stort set bagerst i feltet, så var der kun en ting at gøre, og det var jo at køre sig op i front, så det gjorde jeg – det kostede dog en del energi, så det var ikke uden omkostninger. De første 2 omgange så det rigtigt godt ud, de sidste 4 led jeg gevaldigt! Det blev til en plads midt i feltet, som det ses på billedet kom jeg dog helt op og lege med de gode… dog inden de rigtigt åbnede for posen.

Rasmus Guldhammer tog sejren, og vandt dermed ikke mindre end 3 kilo luksus øko svin, (ja 3 kilo svinekotelet!!) – en bizar tradition, men ikke desto mindre et glimrende måltid, håber sgu at den bliver tilberedt med manér! 2. pladsen blev besat af super velkørende Daniel Foder, mens Mikkel Black fra CK Odder (A) tog sig af 3. pladsen, han ligger i øvrigt lige bag redaktøren og suger hjul på billedet… eller noget.

G.S Velopresse Grand Prix 2013 // AltomCykling.dk
Vinderen Rasmus Guldhammer med svin om halsen, Daniel Foder (i sort) på anden pladsen, og CK Odders Mikkel Black på 3. Pladsen… pølser i baggrunden, rock n roll © Photo: Jesper Bjerring // AltomCykling.dk

Rødvin i dunkene og Eskil Vammen på 7. pladsen

Bloggens lejlighedsvise gæstestjerne, og vores sponsores darling, Eskil Vammen tog sig af 7. pladsen, en totalt i orden placering for AltomCykling.dk, vores allestedsværværende sportsdirektør og sponsor, Line fra Urban Greenhouse var i øvrigt mødt op med to drikkedunke fyldt med rødvin, og en håndfuld papkrus, det bragte glæde på dagen, til et hold der trods kort cykelløb, alligevel fik varmen!

Mega fedt arrangement, chapau til Gruppo Sportivo Velopresse for endnu engang at minde os allesammen om hvorfor vi blev fascinerede af cykelsport til at begynde med, det handler jo ikke om at det hele er pænt og ordenligt, cykelsporten har altid været lidt rock n´ roll, hurra for det!

G.S. Velopresse Grand Prix 2013 // AltomCykling.dk Roedvin
Rødvin serveres direkte fra dunk når der er gadeløb – sådan er det bare. © Photo: Jesper Bjerring // AltomCykling.dk