Holdløb for både MTB og Landevejscykel på Clausholm Slot!

Det er altid sjovt at prøve noget nyt! F.eks et holdløb hvor du selv kan vælge om du kører en MTB rute eller en Landevejsrute, du kan endda bytte cykel så du kører én omgang på MTB og én på landevej… du bestemmer selv. Stafetten kører i 8 timer og du kan køre solo, som par eller som hold af 3 eller 4 ryttere. 

Af: Uggi Kaldan

Clausholm Velo Challenge er arrangeret at Allan Johansen der er tidligere danmarksmester på landevej, han synes der manglede et tilbud til rytterne på smalle dæk.

De fleste stafetløb der findes er tilbud til MTB ryttere, det synes jeg var ærgeligt,  for det er super sjovt at køre, så jeg ville gerne lave et løb til landevejsryttere. Da vi så var ude og køre ruten tænkte vi, om man ikke også kunne lave en rute på MTB der tog ca. samme mængde energi at gennemføre som den landevejsrute vi havde fundet, det gjorde vi så – og jeg synes vi har ramt en virkelig tæt balance!

8 timers cykelstafet

– med fuld gas på forplejningen!

Det er lykkedes Allan at samle en håndfuld fede sponsorerer og samarbejdspartnere der vil gøre dagen super hyggelig, samtidig foregår løbet på det ikoniske Clausholm Slot, man kan tage familien med så kan de komme rundt og se slotsparken og slottet, hvilket der ellers ikke normalt er adgang til. Gæster vil også have mulighed for at købe en lækker picnic kurv fra Gourmet Restauranten Mejeriet.

Deltagerne får forplejning fra Mejeriet med i billetten, ligesom de får rundstykker og morgenkaffe, frokost + forplejning løbende samt fadøl når løbet er færdigt, Allan garanterer at du ikke kommer til at gå ned på energi! Der er naturligvis tidtagning m. omgangstider og holdstilling, som man kan følge live på nettet.

annonce

Expo område 

– med mulighed for at prøve cykler mv. 

Tyske ROSE cykler udstiller og har demo modeller med som du kan prøve på ruterne, og der vil være mulighed for Yoga for dem der ved at udstrækning er godt :) – derudover er der en håndfuld andre udstillere der er med til at skabe liv og stemning i målområdet og mon ikke også de har et godt tilbud med eller to!

Tilmelding // Priser

– SOLO tilmelding 400,-
– PAR tilmelding 800,-
– HOLD tilmelding 3 personer 1200,-
– HOLD tilmelding 4 personer 1600,-

Melder du dig til inden 1.juni får du en SIS energipakke til værdi af 180 kr – så du får altså lov at køre cykelløb i 8 timer med fuld forplejning for hvad der svarer til 220 kroner. Det er da ret billigt, og så lyder det endda sjovt!

AoC regner på det kraftigste med at stille et hold – så jeg håber vi ses!

Læs mere på løbets hjemmeside: Clausholm Velo Challenge.

Mødested/startsted
Adresse: Clausholm Slot, Clausholmvej 308, 8370 Hadsten, Danmark – [ se kort ]