watt watt watt - hvor mange watt kan redaktøren træde?
watt watt watt - hvor mange watt kan redaktøren træde? © Photo: Uggi Kaldan // iPhone

Hvor mange WATT kan køllerne træde!?

Udfordringer skal være hårde!

Nå – forårets løb er ved at være overstået, ferien står for døren, og hvad gør redaktøren? Han udfordrer selvfølgelig sig selv, og senere på sommeren skal I også udfordres kære læsere! Men nu afprøver redaktøren lige idéen først.

Blue Water kontinental rytter Daniel Foder har en SRM cykel stående i kælderen, og hvad kan man med sådan én? Jamen man kan da udfordre et par af sine venner (to C ryttere i dagens anledning, fordi redaktøren åbenbart bedst kan li´ at tabe) – til hvem der kan træde flest watt i en såkaldt Maxwatt test, og Daniel kan også lave en laktattest, det bliver spændende.

Udfordringen er delt op i to dele, den ene er selvfølgelig hvem der klarer sig bedst i morgen, hvem kan træde flest watt, punktum færdig, her taber jeg! Men ikke uden kamp, den skal have noget gas.

Andel del af udfordringen går ud på hvem af mig, og de to C ryttere der i løbet af de næste 4 uger kan forbedre vores form mest, procentmæssigt forståes… jeg burde have en lille fordel da jeg er begynder og derfor (forhåbentlig) er langt fra min topform! – de to ryttere har dog kørt højere end C tidligere, så de kender til gengæld noget til at træne igennem, og så “glemmer” kroppen jo ikke at den engang har været i rigtig god form, vi får se om 4 uger hvem der får trænet bedst!

Vind 10 gels til sommertræningen

I morgen er der nok ikke stor tvivl om at jeg bliver sat til vægs, men hvor mange watt tror I køllerne på billedet ovenfor kan træde i “peakwatt” – skriv dit svar herunder, den der kommer tættest på vinder 10 Gels.

Daniel Foder hjælper med et træningsprogram ud fra de tal vi får leveret, og I kære læsere får selvfølgelig lov til at følge med i min træning, og til dels de andres.

GAME ON!