Alle der cykler har hørt historien. Teamtøjet er bestilt, i Italien naturligvis, og det ankommer lige inden sæsonstart, for der er altid de sidste sponsorer der aldrig får sendt det der logo i vector format. De sidste langsomme sjæle fra klubben der ikke kan beslutte sig for om de er X-large eller X-small til sæsonstart, og den overbebyrdede frivillige motionsholds-ansvarlige, der 1000 gange fortryder at han / hun nogensinde sagde ja til dén tjans!… Fik jeg nævnt det også skal produceres, i Italien?

Af Uggi Kaldan | Foto Rasmus Schriver (mobil)

Lad det være sagt med det samme, vi har efterhånden en del erfaring med bestilling af teamtøj her på AoC, og faktisk er vores indtryk, at overordnet set, så er det et marked hvor tingene bliver LIDT bedre år for år. Diverse klubber og motionister har fanget at en bestilling afgivet sidst i februar, sjældent når frem inden sæsonstart i slutningen af marts til GF Jennum. De fleste leverandører er blevet bedre til at give realistiske leveringstider, det går bedre. Der er plads til forbedring, men det er blevet bedre! 

Alligevel kan det jo glippe, og det gjorde det så for os, selvom vi synes vi havde bestilt i god tid (inden februar) med tjek og dobbelttjek af leveringstid. Der var da også styr på alting, lige indtil vi ramte onsdag denne uge, hvor jeg havde en glad Italiener i røret. 

Pronto Uggi.. we are shipping your order express today! 

JA tak… for det… chef… men har du tænkt på den der danske holiday kaldet easter? Det havde de ikke lige tænkt på dernede i det katolske Italien, men de mente nu nok der skulle findes en løsning. Uggi, vi finder en løsning, I promise. Onsdag eftermiddag, og der var stadig ingen løsning. Uggi, vi kan ikke sende tøj til dig, beklager… sorry! 

NÅ. Nu er jeg ikke typen der opgiver bare fordi hele Danmark kollektivt (inklusive DHL) har besluttet at vi skal holde fri pga. Jesus, som en slags generalprøve på den kommende mega lockout / mini strejke, med efterfølgende lovindgreb allerede planlagt på tværs af tinget. Men ok, uden at tro på det ene eller det andet, så er det trods alt meget fedt vi har Jesus der sørger for at landet kan gå lidt i stå, med mellemrum, og sørger for at vi alle sammen kan stoppe op og mærke os selv, om ikke andet, så bare for et lille øjeblik. Viva la Påske. 

Men den slags romantiske tanker om at mærke sig selv og holde lidt fri, får jo ikke mine cykeltrøjer til DK, og Ronde van Borum er altså på søndag… I NEED MY JERSEYS MR. ITALY! 

Jeg er ikke typen der bare sætter mig ned og tuder.

Det nytter jo ikke noget. Det her kunne godt have været et langt indlæg på Facebook, om hvor dårligt det er at mine trøjer ikke kom frem, og hvor ringe service jeg synes de havde i Italien… Røvhuller! Typisk, åhhh jeg er sur, åhhh hvor er det synd for mig. Men hey! Ronde van Borum er på søndag – og faktisk var det jo kun onsdag aften!! Var alt håb virkelig ude? Next stop, Momondo.dk. Hvad mon det egentlig koster at flyve til Venedig, hvor fabrikken ligger? 2200 kroner. 

Hmm… ringe til Italien: – “guys, Im going to send someone to pick up the jerseys, but you need to pay for his ticket.

Italy: – “really? you can do this? sure, we pay for the ticket

Man kan sige meget om italienere,  men de er løsningsorienterede! – min gode ven Rasmus der hjælper med Ronde van Amager som vi desværre måtte nedgradere (men hvor trøjerne er bestilt) sprang til… klart Uggi, jeg flyver til Venedig fredag og henter trøjer! Det er altså sejt nok, men det stopper jo ikke der! Vi er på dog på vej.

I skrivende stund er det fredag aften, og Rasmus har lige sendt det her billede fra Venedig. Store sølvringe i hvert øre, 100% Italy, og med mine trøjer i favnen. Det er fandme et smukt syn! 

Rasmus lander klokken 19 i Kastrup… Go Go-More! 

Næste udfordring. Klokken 19 i morgen aften lander Rasmus i KBH med trøjerne til Ronde van Borum. Hvordan pokker får jeg dem til Aarhus inden søndag morgen? Sidste Kombardo bus er sejlet, og DSB er ovre de dage hvor de tog en pakke med til tante Olga, og slet ikke 10 cykeltrøjer hentet i Italien, med destination Aarhus.

Well… GO GO-MORE!!! Jørgen to the rescue, med 3 pladser til salg, fra KBH til Aalborg. Hurtig mail afsted til Jørgen. Jørgen, jeg har et sjovt tilbud til dig, ring lige. Her følger kort sammendrag af samtalen. 

Uggi:Hej Jørgen, jeg hedder Uggi, jeg arrangerer cykelløb… på søndag. Jeg har 10 cykeltrøjer, jeg skal have fra KBH til Aarhus i morgen aften, jeg vil gerne købe dine 3 pladser i bilen, hvis du gider køre til Kastrup, hente trøjerne, og derefter til Aarhus og aflevere dem”

Jørgen:OOOOKAYYY… det er ikke narko vel!?“… (det sagde han faktisk). 

Uggi: “Nej for pokker Jørgen, det er cykeltrøjer! Du åbner bare pakken og kigger, tjek endelig løbet ud på internettet, det er helt reelt, vi har bare problemer med levering pga. Påsken”

Jørgen: (Der sidder og tjekker hvad jeg siger på sin computer) “ej, det ligner altså et sjovt cykelløb, jeg får helt lyst til at begynde at cykle. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, jeg skal transportere dine trøjer“!!!!! – Jørgen, du er legendarisk, køb en cykel og sæt igang, eventyrerne venter derude! 

– og derfor er der (forhåbentlig) vindertrøjer i ypperste kvalitet… 

– for 4. år i træk, til Ronde van Borum, og for første år, i nedgraderet udgave, til Ronde van Amager! Er I sindsyge jeg glæder mig til cykelløb på Søndag, det bliver kæmpestort! VI SES!!! 

Og sidst men ikke mindst – forhelvede (yes yes, bandeord, lige her midt i Påsken) Rasmus – du er satme for sej du lige springer på et fly til Venedig og hjem igen med få timers varsel – ROCK N ROLL!