3T Exploro 2017 AltomCykling.dk

Beklager det ikke helt fantastisk billede af cyklen – men der er lidt travlt her til morgen. Den er pakket, Peter og jeg er klar. Der er racebriefing her om lidt klokken 15, og så regner vi med at trille afsted klokken 16. Vejret er seriøst godt, og humøret er højt! 

Af: Uggi Kaldan

Der er virkelig flot hernede, i går stod dagen i famliens tegn. Vi kørte en lang tur i det grønne monstrum som vi blev opgraderet til ved billudlejningsfirmaet. Det regnede meget af dagen i går (hellere i går end i dag) – så det var en perfekt dag at tage på en lille roadtrip på. 

Jeg har lært et nyt udtryk – glamping!

Mens jeg ventede at på at afhente Exploroen i går, faldt jeg i snak med et par engelske journalister der fortalte om herlighederne ved det 4 stjernede hotel de var indlogeret på… da jeg fortalte jeg boede på Camping med familien kunne jeg godt se at de synes det var LIDT sejt. 

Men benovelsen hos de engelske grus nørder faldt betydeligt da jeg fortalte at jeg boede i Mobile Home, det er åbenbart ikke særligt autentisk i grus kredse… “Ohhhhh, youre Glamping…” røg det ud af munden på den ene! HAHA, jeg har indtryk af at det ikke er særligt sejt at være Glampist. 

Men vi hygger os nu ret godt, kæresten og jeg. 

Glamping at Lake ISEO 2017

Om 4 timer er der afgang

Nu skal vi lige spise noget frokost, og så er der afgang om 4 timer. Løbet køres uden officiel start, så man vælger lidt selv hvornår man vil trille afsted, vi har fået samlet en lille sej flok her inden afgang, det skal nok blive godt. Med på cyklen har jeg bagpå en taske med lidt varmt tøj til i aften, samt et tungt kamera :) 

Under overrøret har jeg energi og lappegrej, samt lidt andre smådele – og så har jeg batteri og lygte bag styret. Jeg er gået all in på Enduro grejet – better safe than sorry som man siger. Jeg tror egentlig jeg kunne nøjes med lidt mindre gear, men nu har jeg det hele med, så ved jeg hvad jeg måske kan undvære næste gang. 

3T Exploro 2017 AltomCykling.dk

Smukke rammer til start og slut

Solen skinner, fuglene synger, og om lidt skal der køres en helvedes masse højdemeter. Masser og billeder og fuld beretning i morgen! Sådan her så målzonen ud i går aftes da jeg aflevere cykel, jeg forventer der er en del mere liv senere i dag :) 

Jeroboam300 2017 AltomCykling.dk

GOD WEEKEND ALLE – vi ses på den anden side!