Klar til revanche… RAD CHALLENGE 800KM 2019!

NÅ så kom dagen, det er onsdag, og i aften klokken 18:30 stævner jeg ud fra Horsens for at få revanche på den modbydelige 800km Race Around Denmark udfordring. 48 timer har jeg til forsøget. Jeg føler mig klar, selvom vinden står kommer direkte i smasken fra syd i morgen, ned langs vestkysten. Som arrangør af Dirty Jutland vil nogle mene det er helt fortjent jeg får lov at opleve seriøs modvind…

Af Uggi Kaldan | Foto Uggi Kaldan

Verdens fedeste S-WORKS…

Ja ok, det var det, inden den blev gjort klar, med reflekser og tasker og alt det andet gejl man skal slæbe med. Jeg har valgt en rygsæk i stedet for den famøse store saddeltaske, da jeg ikke kan li hvordan cyklen opfører sig med sådan én på. Nå får vi at se hvad kroppen siger til oppakning på ryggen.

Små detaljer…

Belært at sidste år, hvor jeg havde et værre hyr med at få renset fælge efter reflekserne, har jeg i år sat malertape under, det er fucking tudegrimt, men da jeg ikke har andre ultraevents på programmet den nærmeste fremtid, så skal reflekserne altså af igen, helst uden at der skal bruges alt for skrappe rengøringsmidler… så det her må være løsningen.

Hvis man kigger godt efter på billedet af cyklen kan man se jeg har valgt nogle sjove reflekser rundt omkring, hallo, det skal jo for pokker være sjovt at cykle ikke :) Har i øvrigt i år fundet et vinklet kabel der med lidt filen, præcis kunne gå bagom mit out front mount, se det er faktisk smart :)

Ready to go. Nå nu vil jeg trille mod Horsens, og så må vi se hvordan det kommer til at gå. Jeg regner med at bruge alle de timer jeg har til rådighed, og jeg er ikke for fin til hverken at stoppe på vandrehjem eller hoteller, hvis jeg har brug for et hvil… det skal nok blive godt!

Du kan i øvrigt følge mig live – lige her – RAD LIVE 2019