Kameraet blev i lommen i regnvejret, så her er et billede fra i går © Foto: Jeppe Tolbøll

Dagen i dag skulle ha været 75 km på rammen, men vores guide fra Ruby Rejser Thomas afbrød turen efter 10 km. Det ville simpelthen blive for farligt – det øs regnede og torden og lyn slog ned flere steder, så det var nok en klog beslutning.

Af: Henrik Valde // Foto: Henrik Valde

Meeeeen vi er jo ikke i Frankrig for at fede den, slet ikke mig, det er jo første gang jeg overhovedet prøver at cykle i udlandet, så tiden skal udnyttes!

Så vi var 5 mand der lige kørte ned til sving 7 (tror vi) og tog den op af alpen det sidste stykke. Jeppe var lidt mærket efter i går, og vi var gennemblødte, så han rullede retur til hotellet efter opstigningen. Jeg synes ikke helt det var nok for i dag, så rullede helt ned i bunden af alpen, for at prøve kræfter med de 21 sving. Hold nu kaje den er hård, og jeg havde al for meget tøj på – solen var nemlig brudt igennem. Men det er så absolut noget jeg vil anbefale alle cykel glade at prøve. Nåede fejre det med et fotografi på sejrsskamlen på toppen – inden jeg smed cyklen og fik mig en kæmpe fadøl, fortjent, og øl hydrerer jo bedre end vand siger

Marmotte002

Resten af dagen er gået med at få provianteret lidt til de resterende dage, samt vi har været til et meget informativ møde med Ruby Rejser, og fået hentet vores startnummer. Vi føler os klar til lørdagens strabadser. Så må vi se om vi kan holde kadancen hele vejen. Et er sikkert – vi glæder os. Som en lille bonus valgte Jeppe så at vaske min cykel efter jeg havde kørt alpen fra bunden, top klasse når man nu selv var lidt færdig i stængerne! :)

Marmotte001

Marmotte003

AoC rejser til Marmotte med Ruby Rejser

AltomCykling.dk har været så heldige at få lov at sende 2 ryttere med Ruby Rejser til Frankrig for at prøve kræfter med motionsklassikeren La Marmotte. Det bliver to modsætninger vi sender afsted, i form af Henrik “Valde” Nielsen – den tynde motionist – og Jeppe Tolbøll den knap så tynde B-rytter. Her er deres forventninger, og naturligvis er der også lidt konkurrence, Jeppe har givet sig selv et handicap, men er han overmodig? Læs optakten til turen HER.