AoC til marmotte med Ruby Rejser 2016
Kameraet blev i lommen i regnvejret, så her er et billede fra i går hvor vejret var lidt bedre © Foto: Jeppe Tolbøll

Marmotte med Ruby Rejser – dag 1 + 2

Så er ventetiden ovre, efter 20 timers transporttid i bus fra lille Danmark (uden ret meget søvn) har vi endelig nået vores destination – Alpe d’ huez.

Af: Henrik Valde // Foto: Henrik Valde og Jeppe Tolbøll

Jeppe og jeg er meget ængstelige efter at få vores cykler udleveret så vi kan komme på vores værelser og få dem samlet – vi vil ud og cykle, og det kan kun gå for langsomt. Der er jo fantastiske omgivelser, og et rent slaraffenland for den glade cykel entusiast.

Panik… defekt… forhelvede Jeppe!

Men Jeppe når ikke andet lige, og pakke ud – før end der bliver talt med store bogstaver om hans nye cykel. Monterings “dimsen” til sadlen mangler en del?!!!! Cyklen bliver vendt på hovedet, og vi synes at kunne høre noget rasle – måske den manglende del? Vi piller forgaflen af, for at se om det kan afhjælpe problemet. Vi kan stadigvæk ikke finde den manglende del til sadlen?!!! Jeppe er tæt på at smide cyklen ud fra 4 sal, men efter lidt flere grimme eder, så tager han sadlen i den ene hånd og cyklen i den anden. Han cykler afsted uden sadlen monteret, for at finde en cykelsmed som måske kan hjælpe. Jeg går på terrassen med en kold øl, og afventer spændt hans retur.
Jeppe vender tilbage med uforrettet sag . Hvad fanden gør vi?!! Nå, vi kigger lige en ekstra gang i hans cykel taske, og DER ligger den lille “dims” som vi har manglet… nu skylder Jeppe en øl :D

5-10 minutter senere er vi klar til at indtage bjergene. Vi har besluttet os for, at vi vil ta med på den tur som Ruby Rejser har arrangeret. En tur på ca. 60 km med Allan fra Ruby som guide. Vi når lige at rulle lidt inden afgang – bare lige for at gå gang i benene efter den lange bustur.

003

Det bliver en smuk smuk tur i høj solskin – med masser af gode stigninger. Vi holder ind og får kaffe, og nyder bare at være kommet afsted. Forresten vil jeg lige nævne, at Jeppe er fandme godt kørende på bakkerne, så den med at jeg kun bliver slået med 45 min på lørdag – det vædemål tror jeg ikke jeg vinder. Dagen i dag bød på 80 km og ca 1900 højdemeter. I morgen kører vi igen med Ruby Rejser på en tur på 75 km og 2100 højdemeter.

002

AoC rejser til Marmotte med Ruby Rejser

AltomCykling.dk har været så heldige at få lov at sende 2 ryttere med Ruby Rejser til Frankrig for at prøve kræfter med motionsklassikeren La Marmotte. Det bliver to modsætninger vi sender afsted, i form af Henrik “Valde” Nielsen – den tynde motionist – og Jeppe Tolbøll den knap så tynde B-rytter. Her er deres forventninger, og naturligvis er der også lidt konkurrence, Jeppe har givet sig selv et handicap, men er han overmodig? Læs optakten til turen HER.