Danmarks sejeste kok, Wassim Hallal til TST Langelinjeløbet 2013 © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk
Danmarks sejeste kok, Wassim Hallal til TST Langelinjeløbet 2013 © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk

Northside og TST Langelinieløbet don´t mix…

Redaktøren fik en backstage billet til Northside Festival i går, og forestillede sig at han godt lige kunne tage ned og høre Nick Cave, drikke en enkelt øl og være hjemme inden 23… 4 øl, 4 shots, ét glas rødvin og et par timer over 24 senere, måtte redaktøren sande at det så lidt sort ud at nå til start i årets Langelinjeløb.

Kæmpede mig ud af dynerne og fik krænget cykeltøjet på!

Klokken 09 i morges troede jeg stadig at det var indenfor rækkevidde at nå til start klokken 10, så jeg stod op, fik cykeltøjet på, vand i håret, drukket et par flasker vand, spist en energibar, og lagde mig liiiiige 5 minutter, for at lukke øjnene… da jeg vågnede igen klokken 11:30 var jeg klar til cykelløb :)

NÅ – pyt med det, det var vist ikke gået ret godt alligevel, jeg fik dog alligevel taget mig sammen til at trille ud til mållinien med mit kamera under armen, så jeg kunne skyde et par billeder.  Her blev jeg taget vel imod af både arrangører og gæster, TST har hyggelig stemning i målområdet, men lidt ærgeligt for dem, at de for 2. år i træk er ramt af mildest talt noget ustadigt vejr.

Fedt at folk begynder at kunne kende mig / bloggen, det er jo dejligt at få bekræftet at der faktisk er mange der læser AltomCykling.dk, det giver stor motivation til at opsøge flere tæsk… var der nogen der nævnte Marmotte 2014? Laver vi måske et træningshold, med tøj, pro træner, bikefit, maxwatt, laktattest, diætist og hele pisset, med start i Januar 2014? Lyder det spændende?

Danmarks sejeste kok på 72 kilometers ruten!

Apropos træning, så siger rygterne at en af danmarks absolut bedste kokke, Wassim Hallal fra Restaurant Frederikshøj, arbejder mindst 70 timer om ugen, hvordan han samtidig finder tid til træning… det må guderne vide, men i dag kørte han en habil tid på 72 kilometers ruten, flot sekunderet af holdet som han sponsorerer Team Frederikshøj! Mr. Skinny AKA Janus Lautrup (ude til højre, Red.) så tydeligvis ud til at lide, da Wassim satte tempo i spurten, respekt for det!

Danmarks dårligste taktiker på 105 kilometers ruten!

Allan Fønss fra Team MASH TST Langelinjeløbet © Photo: Uggi Kaldan

Allan Fønss fra et andet Restaurant cykelhold, nemlig Team MASH, var stillet til start på 105 kilometers ruten, og jeg havde faktisk lovet at være hans sekundant på dagen, men det blev der som bekendt ikke meget af. Allan kørte en flot 11. plads hjem. Igen klagede han dog over at ingen rigtigt gad at tage føringer, så han sad og måtte føre store dele af løbet, men hvorfor tage en føring når der sidder en motor som Allan foran og trækker. Lidt mere koldblodighed der, så havde MASH kørt med om sejren i dag, tror jeg. Som altid (og som det tydeligt ses på billedet) er Fønss dog ikke en der for alvor beklager sig, og man mødes altid med et kæmpe smil! Med andre ord, en rigtig rouleur!

Henrik Bjerring vinder af TST Langelinjeløbet 2013 @ Photo: Uggi KaldanNu vandt Henrik Bjerring i stedet for, efter at være stukket af et godt stykke før mål. Han krydsede stregen i tiden 2:47:26 hvilket må siges at være ret godt på dagen, der bød på en del vind. Han sluttede 10 sekunder foran nummer 2, som han flot satte i spurten, og næsten 2 minutter foran de sørgelige rester af feltet, hvor Fønss altså sad og spekulerede på, hvorfor han ikke havde kræfter til at komme med, da det afgørende ryk skete… næste år Fønne… mere cykling, mindre Triatlon, og så en omgang Marmotte? :D

Lidt billeder fra dagen

Da jeg alligevel var ude med kameraet har jeg skudt et par billeder af folk der kører over stregen, billederne bliver uploadet på vores Facebookside senere i dag, så kan I tagge dem osv. alt det i har lyst til.

Vi ses næste år, hvor jeg forhåbentlig ikke er endt til Northside dagen inden :)