Parbo med overskud i Valkenburg!

UCI CX tour de Valkenburg og Tabor er igang…

I dag var redaktøren for første i pitten som én af dem der hjælper rytterne med at holde styr på grejet og få sig en ny cykel når den gamle er mudret til, i dag holdt det nogenlunde tørt, så det var ikke mange skift det blev til, men alt forløb godt!

Joachim Parbo blev nummer 40, pisse godt kørt, og for lige at rette en mindre misforståelse fra Cykelmagasinets beskrivelse af løbet, så blev han altså ikke sat med 3 omgange (og Kenneth Hansen blev ikke sat med 2) – de blev taget ud af løbet, pga. 80% reglen, altså når de er mere end 80% efter den førende rytter (et skøn), Joakim med 3 omgange igen, og Kenneth med 2. De var nok begge to blevet sat med 1 omgang.

Max overskud i pitten, efter 8 omgange, på en HÅRD Parcours, JAWEL

På billedet hjælper Joachim en anden pitgut (Jonathan Pages Cykel BTW) med rengøring af cykel, han gjorde også sin egen ren, mens redaktøren fik lov at skyde et par billeder – hallo, det er sgu da overskud når man kører World Tour!?

I morgen kører vi til Tjekkiet og tirsdag skal redaktøren køre CX med Parbo, på den Tjekkiske mesterskabsrute for 2014… bum… bum bum… i Lostice.