Principia Being Fixed
Principia Revolution klar til lidt bleeding © AltomCykling.dk

Til alperne på skivebremser – del I

Torben Bartholin fra #TeamAoC er taget til Alperne for at køre på cykel, og redaktøren har også fået ham lokket til at tage en helt ny cykel med på turen, en Principia Revolution med skiver og elektroniske gear! Det hele startede lidt LIDT for spændende!

Af: Torben Bartholin

Så er det første stress taget af mine skuldre..

Igår til fyraften, dvs lige inden lukketid fik jeg hentet dyret der skal med sydpå og testes.

Men allerede da jeg hentet cyklen kunne jeg mærke at der var noget slattent over den ene bremse!! Ikke fedt når man skal ned og køre på de lange og til tider ret stejle knolde. Desværre var butikken hvor jeg afhentede cyklen ved at lukke, så jeg måtte finde en anden løsning, da cyklen skulle afsted samme aften.

Det er ikke sådan lige at få en cykel til service samme dag som man ringer, måtte jeg jo erfare mig! – men efter at have snakket med en god håndfuld cykelhandlere lykkes det mig at få en tid ved Giant Cyklebørsen i #Silkeborg, det kunne de godt klare, totalt i orden, så da jeg kom derfra, var cyklen helt klar til at komme med mig på tur!

Turen går til #AlpedHuez og så videre mod #MontVentoux, hvor jeg har tænkt mig at forsøge mig med Bicinglette (274 km and 8800 m udfordringen, som i alt sin enkelthed går ud på at køre op på toppen af Ventoux 6 gange, 2 gange af hver af de 3 asfalterede opstigninger der findes, det skal nok blive underholdende…

Lørdag drager vi syd på sammen med PP CyclingTours og EnergiMidt.

Tak Cyklebørsen og #Principia