Tour de Trekanten 2017 AltomCykling.dk
Tour de Trekanten 2017 AltomCykling.dk

Tour de Trekanten 2018

Rynkeby Tour de Trekanten byder velkommen til den 6. udgave af et af DKs hyggeligste motionscykelløb! Tour de Trekanten blev introduceret i 2013, og er dermed et af de “nyere” løb i motionskalenderen. Løbet bliver kørt på 3 naturskønne ruter på henholdsvis 35, 75 og 130 KM i Trekantsområdet (Vejle-Kolding-Fredericia), med udfordringer for enhver, også den krævende motionist.

Af: Jesper Bjerring

Start og mål foregår ved Smidstrup hallen, i Fredericia, hvor der er mulighed for at bade samt købe mad og drikke før og efter løbet. Igen i år vil der være udendørs grill med grillpølse, fadøl og sodavand efter løbet. Ruterne foregår i meget varieret landskab, vekslende mellem idylliske småveje, hyggelige landsbyer, brede boulevarder og bakker. Især på den lange rute (130km) er der rig mulighed for at blive udfordret.

Flot overskud går til Rynkebyfonden

Overskuddet fra løbet går som sædvanligt til Rynkebyfonden, der deler pengene ud til værdige sager. Tidligere var alene børnecancerfonden der nød godt af Rynkebydonationerne, men efter nogle års kritik er der blevet åbnet op så der doneres mere bredt fra fonden. 

Så tag ud og cykel en tur, og støt et godt formål i samme ombæring, det bliver ikke meget bedre. 

Starttider:

Den første gruppe på 130 km bliver sendt afsted kl. 09.00
Den første gruppe på 75 km bliver sendt afsted kl. 09.30
Den første gruppe på 35 km bliver sendt afsted kl. 10.00

Sørg for at holde jer klar 5 minutter før starttidspunkt

Priser:

• 35 KM Pris: 90,00 DKK pr. deltager 
• 75 KM Pris: 165,00 DKK pr. deltager 
• 130 KM Pris: 215,00 DKK pr. deltager

Prisen for deltagelse går til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden og deres arbejde med at hjælpe kræftsyge børn og deres familier, af denne grund ydes der IKKE nogen refundering af deltagergebyr hvis man er forhindret i at starte. På 130 km og 75 km ruten vil der være 2 race marshalls til hver start, det giver et super flow ude på ruten og er et stort plus! Sidste år var ruten super skiltet, og i år skulle det blive yderligere optimeret og der er ekstra flagvagter på udsatte steder. I start/mål området er der hoppeborg til de mindste, så de kan hygge sig og lege lidt efter 35 km. familie-/kageruten eller mens far eller mor er ude på cykeltur. (Det er dog ikke med opsyn, så der henstilles til at der altid er en voksen ved barnet/børnene)

Du kan tilmelde dig her: Sportstiming
Hold øje med opdateringer her: Facebook

Start og mål: Smidstruphallen, Tiufkærvej 3, 7000 Fredericia –
Hjemmeside: Tourdetrekanten.dk