TST Langelinieløbet – festligt løb i nærheden af Aarhus

Hjemmebanen byder op til dans i weekenden. TST Langelinieløbet har BMW MC i fronten af 90 og 135km felterne, og podier til de hurtigste, så her er der altså lagt op til lidt ræs. Desuden er der lodtrækningspræmier til ca. hver 5. deltager, det er skarpt. 

Af Uggi Kaldan 

Vi lover at køre med nummer i år

Sidste år kom AoC for sent til indskrivningen, hvilket kostede en del kommentarer ude på ruten da vi ikke kørte med nummer, men vi fik det altså fikset bagefter!! I år har Søren Kuipers og Torben Bartholin der skal køre 90km ruten LOVET at komme i god tid inden start. 

Det var i øvrigt redaktørens planlægning der sidste år resultaterede i de manglende numre… altså er det ikke fint at mødes 7 minutter inden løbsstart!? Det synes drengene åbenbart ikke var helt fint, så i år står de selv for planlægningen. Det er nok meget godt.

Et velorganiseret løb

TST er et super organiseret løb, så vi glæder os naturligvis til løbet og til at skrive en lille beretning derudefra. I øvrigt kan Søren og Torben selvfølgelig sagtens gennemføre 135km distancen, så husk at drille dem lidt med at de har valgt børnedistancen….

Jeg er desværre selv forhindret da min yngste datter fylder 2 år, så jeg bliver hjemme og spiser mig tyk og fed i stedet! 

Du kan melde dig til her: TST LANGELINIELØBET

VI SES