Team GIANT-CASTELLI Træning 2017 - AltomCykling.dk
Team GIANT-CASTELLI Træning 2017 - AltomCykling.dk

Væn jer til at se ryggen af Team Giant-Castelli

Selvom holdet har været samlet 3 gange før årsskiftet og flere ryttere har været afsted på uofficiel træningslejr i Calp i Spanien i januar, markerede den netop overståede weekend, første officielle samling af ryttere og stab fra Team Giant-Castelli.

PM Team Giant-Castelli | Foto: Oliver Grenaa Visuals

Årsskiftet betyder, at rytterne nu kan officielt fremstå som Team Giant-Castelli ryttere og i den anledning, fik de også udleveret deres cykeltøj og der blev taget nye flotte fotos af fotograf Oliver Grenaa, der er officielt tilknyttet holdet som film og foto-mand.

Rytterne er nu næsten komplet udstyret og deres træningscykler fra Giant og SRM Wattmålere med de nye PC8 controllere giver dem optimale muligheder for at forberede sig til den kommende sæson. Der blev trænet hårdt med næsten 300 km på to dage i vintervejr, men det afholdt ikke Rasmus Quaade fra at cykle til og fra samling (med bagage) eller Aske Vorre og Mikkel Bjerg i at tage lidt ekstra kilometer om lørdagen. Alle viser rigtig god form allerede, men Rasmus Quaade er bare i en klasse for sig og hans sult på sæsonstart og udnyttelse af hans kæmpe potentiale er eksemplarisk, det skal blive spændende at følge.

Fuldt program og forberedelse til træningslejr i Spanien

Programmet var tætpakket med tests, fotosession lørdag til kl. 23.00 om aftenen og så fokus på at træne lead-out på søndagens lange tur. Udover at være et fysisk interval, indeholder den træningstype også en opgave, idet rytterne blev opdelt i to hold med hver sin leder, der så skulle lave en hurtig slagplan.

Under weekendens samling blev holdets seneste tilskud på sportsdirektørsiden, Kristian Nicolaisen også præsenteret for holdet og sportsdirektørerne fik mulighed for at få styr på rytternes ønsker til sæsonmonumenter. Nu går arbejdet så i gang, sammen med holdets to mentaltrænere, Anders Piper og Mik Ellegaard Bechmann, med at formalisere og konkretisere disse mål og hvad der skal til for at nå dem.

Der er travlt i kulisserne både blandt rytterne og stab. Den sidste store træningslejr i Spanien i februar, holdets officielle præsentation den 27. februar i Roskilde og sæsonstart 1. marts i Kroatien, så der er meget der skal nås de næste uger, men omridset af noget stort er tydeligt.

Sjældent har så meget talent været samlet på ét dansk hold, der er god grund til at tro på, at konkurrenterne skal vænne sig til synet af rygsponsorerne.

Team GIANT-CASTELLI Træning 2017 - AltomCykling.dk