Verdensmester Peter Sagan lægger til i Rungsted Havn

PRESSEMEDDELSE
 
Verdensmester Peter Sagan skal d. 29 juli deltage i det nyslåede cykelløb ‘The Classic’. 
 
The Classic arrangeres af en håndfuld glade cykel-freaks som tæller bl.a. den tidligere cykelrytter Jens Veggerby og komiker Casper Christensen, Anders Rørbæk, eventmager Kim Thurman og natklubejerne Simon Frank & Simon Lennet. Det ca. 100 kilometer lange cykelløb tager udgangspunkt på og omkring Strandvejen i Nordsjælland, nærmere bestemt: Rungsted Havn. 
 
Herfra kører ruten først sydover ad Strandvejen mod Vedbæk indtil et højresving vil bringe motionisterne igennem det Nordsjællandske land, som blandt andet byder på Folehavevej, Hørsholm Kirke, rundt om den smukke Sjælsø og retur forbi Mikkelborg på Strandvejen, inden motionisterne når tilbage i mål lige nord for Rungsted Havn på Standvejen. 
 
Peter Sagan har vundet VM de sidste to år. Han er forsvarende europamester, og har bla vundet den grønne pointtrøje i touren de sidste 5 år.  Han er også vinder af flere store endagsløb og Tour de France etaper, og meget mere. Sagan kommer til Danmark for første gang nogensinde, og stiller altså op her i et dansk motionscykelløb med alle de glade danske cykel motionister.
 
Sagan siger: Jeg glæder mig til at opleve København og alle danskerne med passion for cyklen, hvad enten de cykler til arbejdet eller er motionister. Wonderful Copenhagen here I come.
 
Vil du tilslutte dig Peter Sagan, så kan billetter købes via: www.theclassic.dk – og der er god grund til at skynde sig. De 400 første der køber billet får nemlig en gratis MASH burger med i købet.

MASH er officiel sponsor på cykelløbet, og vil både lægge hus til meet & greet dinner med Peter Sagan himself, og stor frokost på MASH Rungsted Havn efter løbet.