Great Coffee holdmøde 2014 © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk
Søren Stiller fra Great Coffee holder ørene skarpe når holdmaskotten Siri og DS Line bestiller deres kaffe © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk

Årets første samling for team AoC på Great Coffee, naturligvis!

Holdet er ved at være på plads – og så skal der drikkes kaffe…

Ej – der skulle naturligvis trænes, men man træner bedst med lidt kaffe i maven, eller nej ok det er faktisk ikke rigtigt, men vi startede med kaffen alligevel :)

Great Coffee – perfekt sponsor for et cykelhold!

Der findes mange måder at finde sponsorer på, hos AltomCykling.dk har vi forsøgt at finde sponsorer, der kunne give noget til et holdet, udover en pose penge. Vi er passionerede omkring cykling, så vores sponsorer måtte også gerne være passionerede, omkring det de laver.

Det er grundlæggeren af Great Coffee, Søren Stiller, det kan både smages og mærkes. Enhver passioneret cykelrytter ved, at en god træningstur, slutter med en god kop kaffe – på en hyggelig café!. Great Coffee hedder ikke bare, Great Coffee, de laver også præcis det.

Som en bonus er Great Coffee indrettet med klinker på gulvet, så her kan man altså gå direkte ind med sine cykelsko, uden at være bange for at sætte store grimme mærker. Man skulle næsten tro de vidste de skulle være sponsorerer for et cykelhold, allerede da indrettede stedet. Et perfekt match.

Udover at drikke kaffe efter træning, planlægger AltomCykling.dk også at have et lille portabelt kaffemaskineri med ud til et løb eller to, så det ikke bare er efter endt træning, der kan drikkes god kaffe, men også efter løb. Både af os, men vi serverer naturligvis også for konkurrenterne, selv hvis de har vundet :)

Læs mere om Great Coffee her : GreatCoffee.dk

Kaffen blev i den grad nydt… og så videre til TRX!

Efter endt kaffe hos Søren var det videre til TRX træning hos TRX Aarhus, en anden sponsor som er oplagt hvis man kører på cykel, vi promoverer TRX centret, og træner selvfølgelig hos TRX… og så kaffe, og så cykling, og så TRX og så kaffe, og så… det giver god mening hva´ :)

Vi ses på landevejen!

Holdmoede 2014 Team  AltomCykling.dk © Photo: Uggi Kaldan  // AltomCykling.dk
Holdmøde 2014 Team AltomCykling.dk © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk