Grote Prijs 2 CK Aarhus 2014 AltomCykling © Photo: Uggi Kaldan
Både publikum og ryttere havde taget karnevalsstemingen til sig, Belgisk øl og farver på tøjet holder 100 © Photo: Uggi Kaldan

Da Cross GROTE PRIJS 2 – super arrangement i Aarhus!

Last updated:

En bidene vind stoppede ikke en fed fest på Aarhus Cyklebane her til eftermiddag!

Der blev kørt fastalavnsløb, Cross på ladcykler og et spændende eliteløb!

Helt fantastisk arrangement på Aarhus Cyklebane i dag, stemningen var i top, og det eneste man kunne ønske sig var flere tilskuere. Vi kan kun se, at folk simpelthen ikke ved hvor sjovt det er at se CX, når der ikke var flere der slog et sving forbi cykelbanen i dag! Der var lækker musik i højtalerne ud over publikum og deltagerne, Belgiske waffles, masser af Belgisk øl, Lucky Machine og Ridley kunne man låne cykler af – det var sgu i orden. Hold skruen i vandet CK Aarhus, så skal publikum nok komme!

Grote Prijs 2014 © Photo: Uggi Kaldan

Fastalavnsløb – og folk tog det alvorligt!

Dagen blev skudt igang med et fantastisk fastalavnsløb, der var blevet meldt ud at man skulle møde ud i kostume, og så skulle Bjarne slåes af tønden, og han fik et par dask gode gamle Bjarne! Nu skal man ikke blande storpolitik ind i sagerne, selvom nogen nok vil synes det var for meget – på selve dagen var det dog bare sjov og ballade! Løbet fik en værdig vinder i Rasmus Fjorside, i dagens anledning udklædt Elvis, han ses i galleriet herunder. Dagens kattekonge blev en gut i skinsuit, hvilket var helt fortjent, da han som én af de få for alvor gik til den belgiske øl i depotet!

013 Grote Prijs 2014 © photo Uggi Kaldan

Anden del af dagens løb var det uofficielle VM i Cross på Ladcykel! (ja, de løb også på trapper!!).

Redaktøren troede faktisk ikke rigtigt man kunne køre cykelløb på en ladcykel, men nu havde jeg heller ikke tænkt over at en seriøs rytter på ladcykel selvfølgelig har monteret fede carbon hjul på cyklen og i øvrigt eller vægt optimeret hvor det kan lade sig gøre – de kørte ikke så langt som de andre, men de kørte stærkt! Det var sgu sejt at se på, stor underholdningsværdi. Vinderen blev en gut i Mexikansk brydemaske… tillykke! Her ses feltet inden afgang.

014 GP 2014 @ photo Uggi Kaldan

Eliteløbet blev en opvisning…

Løbsarrangør Joachim Parbo havde ikke fået sovet meget op til start, men selv med friske ben havde han haft sin sag for mod supertalentet Anthon Charmig, som satte alle til vægs og vandt på dagen. Det var selvfølgelig bare et “for show” løb, men alle der dyrker sport ved, at når først startpistolen lyder, så er det sejren der tæller, der blev ikke holdt igen i går i hvert fald. Skulle der sidde en cykelskribent derude, eller andre cykelinteresserede, så kan I ligeså godt nu begynde at øve jer sammen med mig, Anthon staves med H og Charmig uden N – hvis han fortsætter udviklingen så kommer vi til at høre meget mere om ham, ikke bare her, men også i Cykelmagasinet, Feltet.dk, måske den store verden. Tillykke Anton!

Vi glæder os allerede til næste år! Galleriet herunder bliver opdateret løbende resten af dagen (søndag d.16/2) – vi ses på landevejen.

Uggi Kaldan
Redaktør // AltomCykling.dk

 

Galleri

Billeder fra Grote Prijs 2 2014 i Aarhus. Skriv venligst “© Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk” – hvis du bruger billeder. Andre medier, skriv.