Doping au Natural - Rødbedejuice AltomCykling.dk 2013
Lageret er fyldt op til 4 ugers intensiv rødbedejuice eksperiment © Photo: Uggi Kaldan

Doping au Natural : Rødbedejuice, pis rødt og cykel længere!?

Alle snakker om doping, og alle er forargede, men også lidt misundelige, når vi ser hvor hurtigt de andre kører… de må være på dope!

Måske? – AltomCykling.dk har sat sig for, på højest uvidenskabelig vis, at undersøge forskellige historier inden for cykelsporten, om diverse præstationsfremmende midler, der allesammen har det tilfælles, at de ikke figurerer på dopinglisten, men alligevel skulle give nærmest utrolige gevinster på cyklen.

Sammenlagt er de tæt på at kunne øge din præstation med 100% – det tillader vi os dog at være lidt skeptiske overfor, men prøves, det skal det!

Vi har valgt at kalde serien – Doping au Natural og redaktøren har sat sig for at prøve alle de midler han kan finde, som indenfor lovens grænser, skulle øge præstationen på cyklen. Forslag modtages gerne, men husk det skal være naturligt, grøntsager / rigtig mad, frem for piller tak!

10% mere udholdenhed… og bare ved at drikke 250ml rødbedejuice om dagen, så kan vi godt leve med rødt tis!

Første forsøg bliver Rødbedejuice – mange snakker om det, men ligeså mange synes det smager dårligt, er dyrt, og så er der lige det der med ens tis…

Redaktøren er ikke sart, og har købt rødbedejuice ind til en måneds heftigt forbrug, er startet i dag, og lægger stille og roligt fra land med 180 kilometer til Sydbank Stjerne Tour de Grindsted på Lørdag, en længere distance end jeg ellers har cyklet i år, så det har bare at virke det juice dér!

Løbet slår sig op på at være noget “ud over det sædvanlige” så de har gjort sig særligt umage med ruten, og depoterne, som skulle være yderst velassorterede. Da AltomCykling.dk har en skrap løbsweekend ugen efter, så nupper vi muligheden for en slapper til Stjerneløbet og har sat os for at besøge alle depoter, motionsløb kan jo køres på andre måder end ræs.

Der skal gå ca.10 dage skriver de kloge, inden man for alvor mærker effekten, så når Danmarks Højeste løber af stablen, håber vi virkelig på 10%, det ville ikke være dårligt.

Fortsættelse følger…!

 

Dopingau Naturel Logo AltomCykling.dk